www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nya tankar.

10-04-15,

Mmm, det är ju rätt bra att skaffa sig lite nya tankar och saker att dona på än att man hamnar i något ont hjulspår,de vill man ju inte.... och är glad att det är bättre nu! :) det är små saker som hjälper så mycket, är så glad att jag och Adam kan prata och ta tag i saker som vi ser måste ordnas :) inge gorm mellan mig o Adam så, det får ni inte tro utan bara lite annat som tjorvats..
nåja hur som helst så är jag glad att man kan se på saker med lite andra ögon ibland också! det behövs!

nu är det att fokusera på skolan och tentan som kommer framöver! om 2 veckor är tentan! och jag vill så gärna klara den såklart..  sen har jag faktiskt inte så länge kvar i skolan! tiden går så sjuuuukt fort. det är ju bara cirka en månad kvar tills vi slutar skolan och då har jag läst 2 år :) så til hösten börjar man 3:e året på Förskollelärare programmet.. himla roligt är det att läsa detta, glad för det. att det inte är en pina då man läser.

har faktiskt varit på apotektet idag och köpt till mina "restless legs", då skulle man tydligen ha Magnesium, som hon sa hade hjälpt många, så vi får hoppas de hjälper mig med :) vem fasen vill inte sova ordentligt? :)

nu ska jag sluta surra, och snart dyka ner i sängen istället, imorron väntar skola 8-12 och sedan fika hos underbara Ida för hon har fyllt år idag :) grattis till henne!

ciao och gonatt.
Kommentarer
Postat av: Marielle

Va bra att allt ar bra med dig och Adam och att ni kan prata om saker.. sjalv har det varit en kampig sista manad mellan mig och ryan.. mycket smabrak och tjafs och irritationmoment, vardagsirritat

ion som jag inte tycker om eller ar van vid :( Men i slutet av dagen sa alskar jag honom sa mycket!!! Men ibland blir det mycket pa en gang... kanns som det ar 5-10% bra och sen kommer det 90% av bara massa gorm! BLA! Skrev precis pa Mias blogg att hon far mig sakna Sverige.. du ocksa, saknar att fika! En vanlig svensk gooooo fika! MUMS!

2010-04-16 @ 00:38:37
URL: http://marli,blogg.se
Postat av: Tessi

Grymt att det känns bättre nu, man har ju märkt att du inte varit på topp så det är himla skönt att höra=) Puss och kram!=)

2010-04-16 @ 07:43:43
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!