www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Oh no, helgen är över..

10-04-11,

Inatt blev man väckt av att darlingen kom hem efter att ha varit på lagfest.. usch gillar inte att lägga mig själv och sedan vänta på att han ska komma, man är inte lika avslappnad, så jag sov inte så bra, slumrade till men sen dök han upp :) då var man lugn och trygg hihiih... sen soov vi gött!

har varit och hälsat på Adams syster idag, som fyllde år. 25 år! usch tänka sig, det var 2 år sedan jag fyllde 25.. hua, jag skulle vilja stanna i ålder 25, max 25 år.. inge mer!
men iaf, åt lite god Cheesecake och surra på, var mycket trevligt.

jag har även skottat fram altanen idag, så himla skönt! kommer säkert sitta där någon dag nu om det är soool, så kan man njuta i solskenet när man pluggar eller vad man nu ska göra! :) men plugga i solen är ju inte dumt..
sedan har jag pysslat på och målat en masonit skiva svart idag... den ska sättas som en baksida på en byrå vi köpt som ska stå i hallen, så baksidan e fin också för den står ju mot köket... yepp.. får se om de blir bra då!

imorron äre skola igen! yepp, det blir nog att ta med datorn igen, de är som bra att få ner så mycket som möjligt när läraren snackar, att man inte gjort det tidigare också?! flummigt.. men men, bättre sent än aldrig :)
för det är snart dags att lägga på ett kol i plugget, för vi har tenta den 29 april..... och det är inte lite att kunna nu så, jag SKA läsa lite varje dag för det kommer behövas!!

dags och krypa ner då... sussa gott.

ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!