www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Same same.

10-04-27,

Idag blir det pluggeri av tenta igen, och Helen ska komma hit senare så man får lite att bolla med :) man lär sig fasen bättre om man pratar om sakerna! det sätter sig som lättare.. och så ska vi gå igenom gamla tentor och se vad som kanske kan komma :) he kommer bli bra detta... jag e taggad haha.. vill egentligen bara få detta bortgjort, man e ju lite stressad...

igår surra jag med Jossan, hon hade inte fått då heller?! usch stackarn... tycker verkligen synd om henne nu, 8 dagar, idag är det 9 dagar över tiden.. Hon skulle träffa Elin som är hemma nu! :) va roligt! jag hade varit orolig om allt e okej där inne, men hon skulle kolla det igår så vi får se då. spännande. vill ju veta om de är en flicka eller pojke o sen fara o hälsa på henne o kika på bebben :) nåja får hoppas allt går bra först!

nu blir det frukost och dona på lite här hemma, sen plugga järnet!

ikväll blir det middag hos Adams päron, mysigt :) tror det blir lasagne! :)

Ha en bra tisdag alla.

JAAA nu har ja pluggat massor och Helen kom hit så vi kunde diskutera o prata kring de vi ska kunna... och gick igenom gamla tentor, men de känns som att ja kan de gamla tentorna och jag HOPPAS nån sån kommer att komma :) såååklart.... men de lär de väl inte göra... nåja det jag ska pränta in lite mer är fattigdom och natursyn.... det andra kan ja ganska bra, såsom Ekologiska fotavtryck, naturliga kretslopp och tekniska kretslopp, den allmänna tragedin, ja m.m. Visst låter de intressant??? :) hihi....

snart ska jag väcka min lilla sötnos som ligger o snoooozar i sängen efter hans jobbdag. så söt.
sen ska vi iväg på en timme på middag. wiiiiiii... jag hoppas det blir lite spelande också när vi är där, i like it a looooot :)

by the way, jag måste ta bort mitt knallblåa nagellack som jag haft sen i lördags, de lyser verkligen och jag trodde den skulle vara mörkare än den var, så näee nu ska den bort! undra vilken färg man ska ta istället? :)
för nu har jag faktiskt rätt långa naglar som jag ska sköta om och ha snygga!

tjingeling, väckning på G.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!