www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Söndag, fast måndag?!

10-04-05,

Ja, idag är det som söndag fast det är måndag.. skönt med en till helgdag :) och att darlingen min e ledig! han har fått vara ledig 4 dagar, grymt för honom och vila upp batterierna..

nu på morronen har vi sett klart filmen vi började se igår rätt sent, Shutter Island. Den var spännande och sådär, och frän handling så den var okej, rätt bra men inte sådär överdrivet bra tycker jag. Hade varit fränt om han ändå hade varit där och att folket där hade försökt övertyga honom om att han var sinnessjuk trots att han inte var det. och att han försökt ta sig därifrån. nåja en tanke bara :)

sen såg vi även New Moon, inte sett den förrän nu.. den var riktigt bra :) så nu vill man ju bara se trean! hihi, undrar när den kommer? haha darling kollade just när den kommer och det var 30 juni, så till sommarn får vi se den..

från det ena till det andra.. :)
igår testade jag min stegräknare som jag fått av darling som ja önskade.. vi promenerade i sooolen, de var så himla skönt ute och snön droppade från taken! så härligt att det snart närmare sig sommaren.. :)
jag gick igår 7100 steg totalt, haha så det var ju mindre än det som är rekomenderat till o med, 10.000 steg är rekomenderat per dag.. så det krävs ju en lång prommis plus massa gående hemma och runt i kring. men kul grej iaf, för den räknar även kalorier, tiden, hur långt man har gått och så har den en veckas minnestid, så man kan kika hur man har gått under veckan.. ska köra med den nu, lite kul sådär :)

idag har jag gått typ 100 steg hittills haha.. men vi kanske sku ta en prommis så :)

annars blir det en lugn dag idag med massa film och mys! kanske dona på lite i huset också :)
jag måste skriva ner en lång ATT GÖRA LISTA, för huset. för det är så mycket så man blir förvirrad haha..
näe men skriver man ner så ser man ju ganska fort vad som ska göras först och sådär..
Prio ett är ju iofs, att bygga bastun där nere (köpa bastupanel), och ringa elfirma så det får fixa till alla lampor och uttag som vi har. sen kommer resten :)

nä nu blire att kila! :) ta vara på denna dag, yepp yepp..
hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!