www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helgen.

10-08-08,

Igår var det lördag och vi bestämde oss för att åka ut till stugan i Alträsk och mysa på. Adams föräldrar var redan där och chillade på! Det var toppen väder, soligt och varmt.. Direkt vi kom for vi ut och fiskade, vi fick Mört, Aborre och nån gädda haha..
Vi badade även, de var ganska skönt i vattnet, årets första dopp blev det minsann! Var lite skeptiskt först men det gick bra :) Sen blev det gooooo mat, grillat :) mums!

Blev även lite spelande, kort spel Plump! :) efter det satt Adam och tjatade att vi skulle ut och fiska igen då det såg så himla fint och stilla ut på vattnet, de var ju fortfarande 20 grader typ kring nio på kvällen så vi alla drog ut igen! :) Vi fick då några gösar och en stor gädda som lossnade precis när vi skulle håva in den, men de var lika bra.. en sån vill vi inte ha! :)

så det blev en toppen dag helt enkelt... himlen var sjukt snygg när vi var ute med båten! :) skulle haft stor kameran och fotat.. men här e några kort iaf!

det är så himla rogivande att vara ute i stugan och bara njuta av allting! man blir lycklig i själen :)
älskar min darling så mycket :) han e så gullig alltid!!


Den lilla badstranden där vi tog oss ett dopp :)




Vackert :)









Sååå :)

Nu ska vi strax göra en ny maträtt, får se om det blir gott.. Vi ska steka strimlad biff med bambuskott och steka med nudlar samt en sås som heter Hoi sin sås, nån thailändsk sås.. hoppas det blir gött :)

Har även fått vår fisk som Adams föräldrar har rökt nu i deras rök! Ska bara kolla upp lite grejer först, men guuu så gott det lär vara....

Tjohooo! :)


Kommentarer
Postat av: Marre

Haha jag vet vad du ska kolla upp :P Vilken harlig och mysig helg du verkat haft! Jattevackert det ar dar vid stugan! Langtar som ett tok till September, det ar ju da vi far upp till "var" stuga i nagra dagar! Aka bat och fiska! :) Jattefina bilder!! PUSS

2010-08-08 @ 16:26:55
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Mia

Jättefina bilder! Ja visst är det skönt att komma bort lite ibland =)

Kram

2010-08-08 @ 21:56:11
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!