www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Brrrr..

10-12-14,

Varför ska de vara så jäkla kallt hela tiden? Nu är det minus 20, i morse var det minus 25 då min älskling fick kliva upp.. Huua! Dem har ju sagt att det ska bli den kallaste vintern på länge men NÄ.. de tycker inte jag de ska bli... det räcker ju med typ -2! så de så..

Har sovit rätt bra förutom som sagt då man ska vända sig, ett projekt i sig.. och så får jag himla ont av det :/  men måste ju vända mig då och då, annars får jag ju liggsår haha :)

Jag skulle ta upp nått från golvet och böjde mig ner, så knakade det som tusan i bäckenet.. trodde fasen jag skulle gå av eller nått.. haha jag tror allt i kroppen är helt uppluckrat nu och man känner hur de knakar lite här o var..

Idag ska jag bege mig ut, på stan med mamma! En stund iaf, handla lite julklappar och nå fler grejer till bebis..  Det känns som att jag aldrig blir klar med bebis grejerna heller, kommer alltid på nått nytt jag MÅSTE ha.. nu är det iofs sånna saker som kan va bra i början att ha hemma hur som helst, typ nagelsax, feber termometer, lite mer småsockar o kanske försöka hitta nå mini vantar till plutten.

Just nu äter jag julskinkemacka med rödbetssallad på och dricker oboy till det :) hihi! jag älskar oboy, vet inte hur mycket sånt jag druckit nu under graviditeten, massvis är de då iaf.

Nu ska jag försöka hitta nå kläder o ha på mig, tror inte de finns så mycket man kan ha snart, så det är tur man mest är hemma nu så kan man kuta runt i mjukisbralls hela tiden :) mycket sköööönt.

Hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!