www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En liten sväng.

10-12-21,

Inatt har lillen bökat på i magen igen! Nån timme där kring två tre så gormade han och donade med heeela kroppen, huvud o allting.. var inte de skönaste men nu börjar jag ju vara van vid den känslan så det är bara att låta han joxa på, han vill väl komma närmare utgången hihi :) men nu när vi gått ända hit så tycker jag att de vore bra om han kom i Januari! :) så vi håller tummarna för det. Fast dock inte för mycket över tiden, de kommer bli för jobbigt... men sådär kring 3 januari som jag gissat på blir bra :) hihi! vi får väl se.

Mamma sa idag att vattnet aldrig har gått för henne utan de har dem fått spräcka på sjukhuset så man vet ju inte om de blir samma för mig?! har man sånna saker att gå efter? nja kanske inte... men det blir iaf spännande hur det än sätter i gång! men ett tag till får han gärna vänta vår lille plutt.

var en sväng med mamsen o papsen på storheden, en snabbsväng dit och tillbaka! men de var trist väder, det snöade och var massa snörök, mindre kul och köra i. Adam ringde o fråga så att vi var okej för det hade tydligen varit en seriekrock vid gammelstan...hua! näe nog är det bra att hålla sig hemma i dessa dagar... man blir ju faktiskt lite nervös när man e iväg nånstans, man vet ju aldrig..

idag äre 8 dagar till BF!

Nu ska jag dona på här hemma, byta sängkläder och städa lite. det jag orkar med. ska först ta mig en smörgås så jag får nått i magen! Längtar till min älskling kommer hem också, från all snöyra.

Hoppas ni har en bra dag. kram

Kommentarer
Postat av: LISA [mamma till Alva och bebis i magen]

Fin blogg :)



Snart dags för dig! Så mysigt!

2010-12-21 @ 19:01:53
URL: http://lising.blogg.se/
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Ja, man blir ju lite orolig även om man vet att det är "normalt". Hon har varit så vild i magen hela tiden, så det känns så konstigt när man knappt känner henne på långa stunder. Men ska till min BM imorgonbitti och det brukar alltid lugna mig litegranna. För en timme eller så iaf ;)



Kram på dig!

2010-12-21 @ 19:29:53
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Madde

Måste va jobbigt när lite bökar på natten det gjorde aldrig filip

2010-12-21 @ 23:20:10
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: Mia ☆

Min mamma sa samma sak, att hennes vatten aldrig gick. Vet inte hur mycket man brås på sina föräldrar, men vare sig mamma eller farmor hade jobbiga graviditeter och det har inte jag heller. De födde båda för tidigt båda sina gånger med, så vi får väl se... ;)



Ha en finfin lillördag!

2010-12-22 @ 09:09:28
URL: http://www.thelifeofmia.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!