www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredagsmyseri :)

10-12-03,

Idag har jag pluggat lite skola, huua så tråkigt det var.. men det är ju ett måste.. snart är ju vår bebis här så kan va skönt o ha gjort klart det :)

sen blev det att gå en sväng på stan med mammsen! :) där hitta vi de sista jag behövde, täcke och kudde till spjälsängen, så nu håller jag på tvätta påslakan o sånt också, så kan jag bädda och göra fint nu! åååh MYS. Sen fick jag en liten overall/åkpåse som lillen kan ha och ryms nog ett bra tag i :) Skötväska ska jag köpa nån dag nu också, nu vet jag iaf vilken jag ska ha.





Fick även ett paket igår faktiskt av min underbar vän Marre!! :) blev så glad och chockad när postgubben knackade på dörren och lämnade ett paket, hihi.. finns ju inge roligare :P Ska visa nån dag vad det var i, men med tanke på att de var ett till paket där i som jag ska leverera så visar jag det sen! :) Tack gumman, du e så söt... Love you stumpan!!

Nu ska jag hänga tvätt i Idol pausen!

Här e lite kläder vi har tvättat :) en hel del små kläder, så himla söta dem är.



Sen äre att se klart idol, sen mys med darlingen o film! :)

Jag hoppas det blir Olle och Jay i finalen nästa vecka!! Dem är så grymma!! Svårt och bestämma mig vem som är bäst av dem, nästan så att det lutar åt Jay, han har ju så grym röst alltså. Men Olle, jaaa han e inte dum han heller :) Han har härlig mysig speciell röst...



Olle o Jay ( bild från google )

Hoppas ni har en mysig fredag.

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Tess

JAY! JAY! JAY!

2010-12-03 @ 21:26:16
URL: http://tjassie.blogg.se/
Postat av: Marre

Hej stumpan, va smart du ar :) som inte lagger ut bild annu hehe.. tankte pa det men sa vet jag ju att du ar ratt clever.. usch ska ut ikvall alldeles sjalv.. Ryan vill inte folja med ut och ingen av mina andra kompisar heller o det ar Deannas fodelsedag.. ajja, far aka sjalv dara! Onskar du kunde haka pa.. haha :)

2010-12-03 @ 23:55:27
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!