www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Julveckan.

10-12-20,

Nu är julveckan här... Måndag den 20 december och bara några dagar kvar till julafton.. Det känns nästan mer som att det är några veckor kvar till jul men de går undan. Trots längtan efter bebis går det fort. Vi har nu 9 dagar kvar till BF! Fast tvivlar på att han kommer komma innan det... trodde de där ett tag men nu har han ju hållt på, på samma sätt länge så de händer som inget mer.. Men tänk vad bra om man skulle åka in på kvällen på nyårs afton och fira nyår genom att föda sin bebis på tolvslaget :P  Äsch vi märker när det blir av..

Längtan e jättestor iaf... som min älskling sa igårkväll, ja detta kanske var våran sista helg tillsammans bara du och jag, till helgen kanske vi är tre... :) åh.. ja shit, de är ju nära nu.. varje ny dag nu är spännande!

Idag blire att hålla sig inne... bara ta det lugnt och slappna av! Fast jag ska klura på om jag e klar med julklapparna eller om det är nå kvar nu.. sen vill jag nog även baka saffransrutor så det måste bli av :)
Gjorde julgodis igår bestående av dumlekola, maschmallows, choklad m.m som är kylda och som man sedan skär i fyrkanter, gott var de.

nu ska jag vila lite och sen dona på. hejs
Kommentarer
Postat av: Magda - Gravid i vecka 39 ♥

Nja, nu hoppas jag faktiskt han håller sig inne till januari. Fast bara det inte blir julafton är jag nöjd. :)

Vi har tänkt på samma sak. Nästan varje dag så säger vi liksom "idag kan vara sista söndagen det bara är vi" och sådär. Det är så mysigt att tänka så tycker jag! :)

2010-12-20 @ 13:02:57
URL: http://momalicious.blogg.se/
Postat av: Remikristina

Very well done site! Please keep up the good work.

2011-03-02 @ 11:03:54
URL: http://remikristina.blogstie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!