www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Min älskling.

10-12-23,

Det är min älsklings dag idag!
Han fyller nämligen år, 29 år rättare sagt. han vill inte fylla år mer :) Men de förstår jag, vill inte jag heller juh..

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Adams födelsedag hurra hurra hurra!! :)

Det blev dock ingen frukost på sängen för honom, ja hade så gärna vela göra det, men han går ju upp 05.15 så han tyckte det bästa morgon presenten för honom var att jag kunde somna om och att lillpysen inte skulle komma ut idag :) så vi hoppas på att det inte kommer en bebis idag eller IMORGON framför allt.. så nu gäller det att knipa, haha... men det har inte hänt så mycket ändå, känner då inga värkar alls.. Lillen gormade inatt igen iofs, skruvar på sig och har sig typ två timmar haha.. men men han verkar inte komma närmare utan kanske bara byter sovställning :P

Idag går vi även in i vecka 40!! det är helt sjukt.. vecka 40 :) 6 dagar till BF.. ojoj.. det är sjukligt nära nu! det kan slå till när som helst! jag får lägga in en bild på min gigantiska mage senare! för det tycker jag att den är nu... hua! nu får verkligen min älskling hjälpa mig med saker hit och dit som jag inte kan själv. sen har jag fått mer foglossningar nu, så det känns kan man säga.. men de går som i vågor, ibland bättre ibland sämre.. men han e så underbar min älskling och berömmer mig o tycker jag är jätteduktig! sånt behöver man höra i dessa stunder..

Nåja, snart ska jag slå in lite mer paket, min darling ska ju få födelsedagspaket idag när han kommer hem! Sen blir det att kalasa med tårta och hans familj samt min familj :) blir mysigt :) Jag ska se om jag hinner baka nå mer idag eller om jag det räcker med att jag städar lite och plockar undan saker.. vi får välan se! Vi har en del fika hemma ändå så!

Nu ska jag hoppa in i duschen.. 

Idag ska vi fira älsklingen! :)

Han e det bästa som hänt mig, och nu inväntar vi vårat lilla mirakel tillsammans.. Jag är verkligen världens lyckligaste!!



Uppdaterar senare!

Kommentarer
Postat av: Marre

Grattis grattis till Adam!!!!!!!!!!!!!! :) va mysig bild!!!!!! han ar en bra karl Hoppas ni fick fira en mysig mysig fodelsdag! Kram

2010-12-24 @ 01:48:24
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Eliin

Men shit ju! Du ar ju apstor Marie, no offense! :) Snaaaart snaaart!

2010-12-27 @ 09:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!