www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Finns alltid nått att göra.

10-02-18,

Även om man e ledig och så från skolan så finns det alltid nått att göra i huset :) där kan man alltid pyssla på hur mycke som helt, och det är ju roooligt också!!

har nyss varit och tränat, körde crosstrainern och sen styrke... körde ben! jag gillar att köra ben :) där man e som starkast typ, hehe... men det är kul när man kan öka vikterna också så man känner att det ger nått! i like it a lot.. hade dock träningsvärk sen igår i ryggen, men det gick bra iaf, körde rygg nu med så... då har det gett nått iaf, och de är bra..

nu ska jag hoppa in i duschen sen ska det fixas lite i huset... hantverkaren har farit ser det ut som, han skulle lägga ett till lager med svart så ska dem nog börja kakla imorron! åh vad jag längtar tills dem e klara :) det kommer bli så fint! och sen när dem e klara ska vi riva ut den fula heltäckningsmattan som är i källaren och som går ända upp i trappan.. så trappan kommer nog målas vit och så har vi köpt sånna där mattor som man har i trappstegen.. ska se om ja hittar nån bild... joooo typ så.... kommer de kanske se ut :)


och det tror jag blir riktigt snyggt! istället för som det ser ut nu... haha den röda heltäckningsmattan e täckt med byggpapper... check it out.. snyggt va..


inte så värst elegant må ja säga.... :P

hihi, har hämtat ut ett paket idag också från kvantum, haha de senaste 3 dagarna har jag haft saker där att hämta, 2 gånger skolböcker och nu från Stellas... lite scrapbooking grejer, jag ska börja lite smått igen! det är så kul och så tänkte jag att jag skulle göra nått riktigt snyggt med detta papper, att man kan typ rama in den och sätta nått kort i mitten, hade vart nice...


tyckte den var riktigt snygg!! :) svart och silver e nice..

fick även med detta, lite små krafs och en del papper..






Så jag har ju det jag gör, är det inte fix på huset så kan jag alltid scrappa, fota, plugga, träna m.m. :)

Här kommer lite bilder på huset..



De tavlorna ska upp nånstans, ska bara fixa nån snygg ram till dem :)




Denna schablon ska upp nånstans också, har inte bestämt vart ännu :)


Här har jag målat i köket, så när dem nya luckorna senare kommer upp så är det vita luckorna mot den vita tapeten istället för de rosa blommiga som är nu haha :)

Denna vas med kvistarna i, gillar ja mycket :) det är även pärlor i den och den lyser sådär mysigt då man sätter i kontakten, har bara inte bestämt om den ska stå där eller nån annan stans :) haha, vi har så mycket plats nu så man vet ju inte vart nått ska stå :)


Det bäcksvarta golvet i källaren där duschen ska vara. ingången man ser där är till bastun :)



Grejer och maskiner ÖVERALLT :)



Så man vill som helst inte gå ner dit nått nu, när det står grejer överallt och e smutsigt! men jäklar vad vi ska städa sen när dem är klara :) det ska bli kliniskt rent kan ja säga!!

Det var lite bilder det :) fick nått ryck och tänkte att det är ju alltid roligare med bilder på bloggen. så nu fick ni se några iaf :)

Hoppas alla har en bra torsdag!! :)

Kram, Ciao.

Kommentarer
Postat av: magdalena

Åh vad fint det ser ut att bli:) Jag älskar bilder i bloggar. Mycke roligare då:) Vill också ha ett hus, men just nu kanske vi ska bli klar här, sen får vi köpa ett hus o fortsätta renovera. hahah

2010-02-18 @ 22:37:15
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/
Postat av: Marielle

NA varsta fusket.. ert hus kommer bli sa snyggt.. fan for adam som far din hjalp att dekorera! HAHAHAH! AVIS! Jag vill ocksa ha ett fint hus.. men men, vi kommer ocksa fa fint hus.. om typ 10 ar.. jag far vara talmodig! en talmodig kvinna! hahaha! :) kul med bilder. som sagt.. sa jakla snyggt att jag blir avis!

2010-02-19 @ 00:31:07
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!