www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fixtrix.

10-02-22,

Idag klev jag upp och gjorde mig en macka. sen blev det gymmet och Lisa mötte upp mig där! alltid trevlig o surra med nån när man gymmar. men fasen vad folk de var, fatta ingenting... brukar inte va sådär.. så alla cross trainers och alla gå band var upptagna, var typ bara cyklarna kvar och kanske 2 sånna, men hade tur att få ett gå band strax efter ja kom, så jag gick där.. men de är inte samma sak som crosstrainern, den är så mycket bättre, när jag stod där tänkte jag, fan man skulle ha köpt en cross trainer! fatta grymt.... men de flummiga är, att mamma o pappa har haft en sån där liknande i Heden men sålt den, FAN. men jag kommer ihåg att jag körde litegranna hemma med den framför tvn :) men dåå vart det inte så ofta så man vill nu!
nåja sen blev de att köra ben o rygg.. helt slut i dem! och i kroppen, himla trött nu och ont i huvet... inge kul! man blir ju som inte på så bra humör...

nåja, jag har gjort en del nytta sen iaf, köpt mer lister till golvet och hantverkarna ville att vi skulle köpa en kakel platta som de kan sätta vid duschmunstycket för den där pelaren med svart kan de inte göra hål i för blandaren för då kanske de kaklet spricker, de där stav mosaiken... så fick fara på colorama o kika om de hade nått och han hitta en bit svart kakel som jag fick till o med :) såå schysst!

donat på med lamp byten i huset också.. och dammsugit, haha det behövdes... tog bort ena skyddspappret i hallen, gu så skönt.. har bara en kvar nu, för vi har bärt ner det vita kaklet som låg i vardagsrummet så slipper hantverkarna springa där. skönt och kunna se sitt golv igen!!! :)

nog om hus prat... men de e kul med fix och trix :)

skolan börjar närma sig och dra ihop sig, har en hel del att göra och jag måste nog börja läsa mer litteratur! har snart läst ut HISSAD OCH DISSAD iaf.. för vi kommer ju ha ett litteratur seminarium senare cokså, och då måste man kunna böckerna!! :)

nu e darling och handlar lite mat, idag blir det fläskfilé med klyftpotatis och sås :) MUMS! och sallad..

nu ska jag tvätta!!!! wooooho..

ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!