www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Glädjerus hihi.

10-02-08,

Så himla nöjd med min examinationsuppgift.. det har varit en stor skriftlig uppgift på 4,5 högskolepoäng som vi lämnade in i januari nångång och de har tagit en tag att rätta för dem och man har varit så himla nervös... för det är en lärare som är himla hård och petig och bra tycker jag men jag trodde verkligen jag skulle få komplettering för denna, men så kikade jag idag och hade fått VG till och med! woooohoo, de bästa man kan få av denna lärare! så himla nöjd, helt sjukt... :) Och hennes kommentar... 

Marie. Du förankrar väl i litteraturen när du motiverar dina ställningstaganden och frågorna är väl besvarade.
Du uppfyller kriteriena för godkänd och är dessutom kritisk och analyserande till ditt förhållningssätt. Glädjande att få läsa din text. VG.

och att hon är nöjd att läsa min text, haha woho! ja märks de att man e nöjd?! eh jo!! :)
tack ska du haaaa! :) så de måste firas,  hihi får göra nå go mat sen eller nått! gratäng kanske vore nått :) och kanske en köttbit! :)

hihihihihi....

redovisningen gick bra idag också! vi hade inte lagt upp den så att vem som skulle säga vad men jag tyckte det flöt på iaf som det skulle, vi sa lite var och de var himla avslappat! :) så jag e nöjd! men det kändes att vi saknade Lisa, men skönt om du bara behöver skriva en komplettering o inte missa hela kursen, de lät ju hemskt.

nu ska vi vila en stund, himla trött i ögonen!

sen blir det stor handling på ica inför veckan och vi ska skriva vad vi ska äta i veckan, det är smidigast så och då vet man vad man ska äta och inte behöver stressa med middag som man inte har nån aning om :) planering!

ciao.
Kommentarer
Postat av: Mia

Åh va kul att du fick vg! Grattis =)

2010-02-08 @ 21:41:55
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Tessi

Skönt med uppgiften! Man blir så jäkla nöjd när man verkligen ansträngt sej=) Vi ska oxå börja med mat-schema. himla skönt att fundera en gång istället för varje dag=)

2010-02-09 @ 06:27:26
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!