www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mycket att läsa nu.

10-02-02,

Skola idag, muntlig presentation i tvärgrupper hade vi. Om våra personliga svar på frågor kring detta yrke, goda egenskaper, dåliga egenskaper eller sådant man behöver träna mera på, förhållningssätt, var man befinner sig just nu osv osv.... det var en bra uppgift tycker jag! nog för att vi haft en liknande förut, men man kan nog aldrig få för mycket av att reflektera över sig själv som person... Är jättebra att man får diskutera det och kunna stå för det man känner sig dålig på osv, så det gick bra idag trots att det var ganska personlig uppgift. sen skulle gruppen redovisa de man kom fram till i klassen.

efter det har jag och Adam flängt runt på stan för att prata med våra hantverkare som gormar med oss, om ett golv vi ska ha, så valde vi svart färg, och tydligen så skulle den vara lite svårare o få fram plus lite dyrare så dem ville inte att vi skulle ta den... hmm nähä? men om det är den ENDA vi tycker är okej av det där materialet Akridyr så är det så! det står till o med i våran offert att vi får välja valfri färg så :) jag tror vi fick som vi ville iaf, de lät så på honom, behövdes inte ens visa offerten att de stod där, haha.. var helt inställd på det, krig!! haha :)
sen kollat lite material till duschen, såsom duschvägg och blandare.. åh de kommer bli så fint!!! :) längtar som fan tills det är klart..... då ska det duschas snyggt och bastas ofta!!! :P

lagade lax i ugnen och klyftpotatis idag, men satan i gatan så god den var! helt sjukt.... asså jag verkligen ÄLSKAR lax, hur kan vissa inte gilla det?? :) då har dem missat nått!

pluggat har jag också gjort, men inte så helhjärtat utan litegrann! gör hellre annat, men det är ju dumt jag vet.. men sen tog jag mig i kragen och skrev och läste konfliktboken! den är ju skitbra... har dock en hel del mer att läsa också inför alla uppgifter nästa vecka!

äter vindruvor nu... sträckte mig efter godispåsen men tog vindruvor istället, STORT! :) haha

LÄNGTAR EFTER SUSHIN IMORRON SOM VI SKA ÄTA MELLAN PLUGGERIET HOS HELEN! :)

ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!