www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Så söta.

10-02-12,

Fredag... och vi hade nån lektion idag men egentligen var den inte för oss men vi kunde lyssna på den iaf, den var för grundskollärare och andra, men ja vi satt till halv tio, sen gav vi upp.... så gick vi till ida för att plugga istället! vi köpte med oss korv så vi gjorde lite lunch hos henne medans vi plugga... så skönt det är att plugga hemma hos nån! då kan man fixa kaffe och sitta skönt o plugga... men man kan ju dock också glida iväg på annat surr rätt lätt.. men vi var jätte effektiva där ett tag iaf :) vilket var bra! sen surra vi om annat och jag är jätteglad att vi pratade om de där idag... så grymt skönt det kändes! ni är verkligen helt underbara tjejer! helt otroligt fina.... ni anar inte hur tacksam jag blev... att man kan vara så förstående och verkligen visa att man bryr sig! det är så oerhört uppskattande!
Tack! Älskar er!


När jag kom hem från skolan så möts jag av en så stark lim lukt så jag håller på storkna... va fasen äre som luktar? jag går runt lite och kollar, så ser jag cement spår av ett par skor som går in till köket... hmmm... jaha! HANTVERKARNA har varit här, haha... de syntes direkt.... så gick jag ner i källaren för att kolla vad som skett nu... och då står de typ 3 miljoner grejer där nere, dem kan då verkligen sprida ut sig, och all belysning PÅ som vanligt haha...
sen så har dem grejat där inne men inte använt svart golv färg som vi ville, men dem hade bara gjort hörnen och lite till, så Adam ringde sen och hörde om de var rätt, och de hade dem gjort! så tur det... dem skulle sätta svart sen :)
så de är ju alltid bra att dem börjar komma igång igen!! JUBEL.

ätit lax med cuisine och pommes till :) till den såg vi Mio min Mio som jag inte kom ihåg om jag sett som liten, hör och häpna, haha... men kände igen litegrann i den men inte mycket, haha kan inte varit gammal då jag sett den eller så mins jag helt enkelt inte... :) men spännande var de haha!!

nu blire mera film o soffmys!

så underbar min darling är.... men det visste ni ju redan att jag tycker :P

Ciao. trevlig fredag alla..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!