www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bebis mys.

10-01-20,

Idag hade vi skola 8 till 10 så det var inte så länge.. Helen hade med sin minsta dotter Sofie, så himla söt hon e.. hon e tre år, till sommaren fyra.. så hon satt med oss i stora salen och ritade och lyssnade på vår lärare , hehe..
sen efter lektionen ville hon säga hej till våran fröken så vi gick fram dit och surra lite, så himla gossig hon e :)

efter det for vi till stan och köpte med oss Sushi till Linda och vi handlade även en jeansklänning till lilla Klara och en body som hon fick av oss :) himla söta var dem!! man känner verkligen att man vill köpa sånna kläder nu, haha dem är så himla söta! men men.. inte ännu :P

sen for vi dit och surrade, fikade, snoooosade på hennes bebis, så himla söt :) fick hålla henne och när hon titta på en , ååh man smälter ju o dem där små fossingarna... så underbart!! snacka om att man längtar haha....

men de var hur som helst mycket trevligt, de ska vi göra om snart igen och även att vi kan träffas hos oss eller nått, nu när vi har stor HUS :)

nu hemma och det blir lugnt ikväll, skönt o inte träna exakt varenda dag, man måste ju vila musklerna (de få som finns haha) nån dag också.. annars funkar de ju inte! så imorron blir det att köra istället för idag! yepp, då kanske man har mer ork också, idag har ja varit himla trött, men hur som helst en bra dag :)

det blir lax till middag, gott gott!

nåja, jag e glad att jag e ledig nu torsdag, fredag, för de kommer bli som min helg, eftersom jag jobbar i helgen, men det gör inget, bra att tjäna pengar, de behövs till allt möjligt :)
så ska försöka tapetsera klart med pappa nu imorron eller fredag, sen ska vi fixa lite till duschrummet där nere, bestämma dusch vägg osv.. :)

hejs.
Kommentarer
Postat av: Magda

Åh vad söt babyn ska ha varit. Man blir så sugen när andra har en baby men ibland kan det vara klokt att vänta när man ha många järn i elden. Vad kul att få hålla på att välja grejer till huset. snart måste du ha en visning för oss:D

2010-01-20 @ 17:32:34
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!