www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Köpt kakel.

10-01-19,

yes nu har vi köpt kakel i luleå, och det blev.... ta daaaa... nr2 , eller alternativ två :) kommer bli grymmes snyggt. så vi e nöjda! jag tyckte den där rutiga är fina också men så alldagliga och enkla, så tråkigt... de vi valde är ju ändå lite nytt och modernt så det får bli det, inget tråkigt här :)

sen körde vi gärnet hem för att hinna in till johanssons rör till klockan fem , vi var där 3 minuter i 17 så ser vi att dem hade stängt klockan 16, haha... stor vits att köra gärnet från luleå då :P

vi köpte mat från ming idag! :) gott var det..

usch suck... sen blev jag lite less på kvällen, inge kul när man försöker förstå och fråga nån som e less på en...som inte vill berätta, och verkligen visa att ja vill hjälpa, men inte får nått tillbaka? då äre ju rätt svårt att förstå om man inte löser de som är.... eller hur?? :/ tråkigt...  så jag måste tänka på att det inte är mitt fel hur som helst... för det är inte det.

skit också.

nåja, he löser sig nog, så småningom..

hejdå.
Kommentarer
Postat av: Tessi

jäj!det första lät superkul, med kaklet alltså!=)

men huu, det andra lät inge kul alls..hoppas det löser sej!

2010-01-19 @ 21:53:27
URL: http://tjassie.blogg.se/
Postat av: Marielle

Hej gumman! Grymmes snyggt kakel! :) Det kommer bli skitlackert!!!!! Men usch va jobbigt... forstar att det ar fruststrande om man verkligen vill hjalpa nagon o sa far man inget tillbaka! :( Men atminstone sa forsokte du juh! Kram

2010-01-20 @ 03:45:06
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Emma

Mkt bra val av kaklet :)

det andra lät inge roligt alls...men som marielle skriver, åtminstone så försökte du! och det tycker jag att du ska vara stolt över dig själv med! kram kram (p.s hoppas vi ses hos mia i helgen, var så länge sen jag såg dig nu!)

2010-01-20 @ 09:09:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!