www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lördagsmys.

10-01-30,

Igår fredag åt jag och darlingen på Far east! hehe, de var egentligen tänkt att vi skulle äta med Helen, John, Lisa och Robert men det blev aldrig för 2 av dem var magsjuk och John skulle inte hinna dit för han skulle jobba klart, att ploga vägarna.. hehe så då var de bara Helen kvar, och då förstår jag att hon ville till för festen istället för att äta med oss.. men vi hade det mysigt jag o darling :) hehe.... vi hade fått de bästa bordet om vi hade varit 6.. dem hade bokat de runda soffhörnan och när vi kom in så stod det 4 pers som INTE hade bokat bord och personalen sa just att dem inte skulle få plats, så då hojtade jag till att vi är bara 2 stycken som hade bokat bord för 6 stycken, så vi räddade deras kväll så att dem fick sitta på grym platsen som vi skulle haft egentligtn :) haha... så fick vi ett två bord :) hihi...

vi tog och delade på en "krispiga räkor" till förrätt, sjukt gott :) huvudrätten för mig blev fyra små rätter, men då var de inte som på Kina utan nya rätter :) spännande... Det var, vårrulle, biff med vitlökssås, kyckling med grönsaker och friterade räkor. Det var jättegott verkligen :) vårrullens innehåll var lite speciellt däremot, kräftor, lök, nå sås, nå sött... :) ehhe den var go men speciell..
Darlingen tog kyckling i vitlökssås! :) de var också gott... så det var lyckat! det fanns så himla många rätter som man ville testa så man får nog gå dit fler gånger o testa!!

sen blev de hem och se film och lite ghost :) vi har ju hunnit ikapp nu tills dem inte har släppt nå mer avsnitt... vi e på säsong 5 avsnitt 10... vi har 11,12 också... sen får vi nog vänta en stund :) hehe...

idag så ska darlingen på träning och då ska jag passa på att plugga sig lite... i have tooo!! har 3 uppgifter som ska vara klara till veckan :)

sen blir det myslördag, blir lugna gatan här, jag e verkligen inte sugen på att festa så då ska jag inte göra det heller! men hoppas ni alla har kul som ska festa :) och Grattis Magda i förskott, du fyller väl år imorron? :)
KRAM!!

nu pluggeri, sen bara njuuuuuuta av LEDIG lördag!! :) wiiiiiii...

Ciao.
Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej gumman va mysigt det lat :) Osis att ni inte fick det dar mysiga bordet men det va gulligt av dig att hojta och lata dom andra fa det! Dom blev sakert jatteglada!!!! Usch idag har jag ont i magen :( Dumma.. pms skit! haha! Ska ivag till gymmet o far kanske ta en varktablett eller nat. Sen blire scrapbooking hela dagen... vad hander i ghost nu?! Ni har ju kommit jattelangt! Sakert ikapp oss!

2010-01-30 @ 14:56:18
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!