www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Skolstart.

10-01-18,

Idag var det skol start igen! :)

inatt sov jag inge bra alls, drömde läskigt och darlingen snarkade ovanligt mycket och högt tyvärr men så är det ibland, inget man kan direkt göra nått åt.. bara synd.. men jag ställde klockan på sju iaf för att känna efter om jag skulle orka mig till gymmet för att träna... jag var skit trött och kände bara att näe, nog sover jag till nio istället för vi skulle åka 9.30 till luleå för skolan började 10.00. men då jag hörde att de började borra i källaren och darlingen hade satt i motorvärmaren till mig i bilen, så att jag skulle kunna ta den på morgonen... så tänkte ja, näe nu jäklar ska jag fan fara.... :) så jag pallrade mig dit iaf!! gud så skönt... är jag glad att jag gjorde! då kände jag mig jätteduktig...

sen kom ja hem och skulle duscha... så står de massa gubbar i vårt hus, hehe många jobbar i källaren och en står och grejar i badrummet och skulle sätta in tvättfatet i vårt skåp :) och jag behövde ju verkligen duscha. så jag fick snabbduscha och skicka ut han från badrummet, hehe... svårt när arbetarna är på alla ställen där man kan duscha haha.... men det gick bra! sen smet jag iväg till skolan!

vi hade upprop och sen en lektion klockan ett till fyra.. om mobbning! det kommer bli intressant denna kurs att läsa, mobbning, konflikthantering och kommunikation, intervjuer, utvecklingssamtal m.m.
så det kommer bli skoj att läsa... :) helt taggad... men var tvungen köpa 6 böcker idag... mindre roligt men men... får väl sälja sen om det inte är nått ja vill ha kvar.. men oftast vill jag ha kvar alla böcker, är som att jag vill samla på mig dem också, så man kan ha även sen då man jobbar som förskollärare med mera.. :)

Jaha, okej det flesta som skrivit svar på min fråga sa VITA DÖRRAR... men lisa tror ja sa SVARTA.. för att det är ovanligt och säkert supersnyggt.... åh det är svårt! jag tänkte själv svarta först, men sen då vi har mer dörrar där i kring köket som då borde vara vita så kanske toa dörrarna också ska vara det.... har inte bestämt mig ännu... klurigt! får fundera ett tag till...
Erica: skulle godkänna din kommentar men så slant jag och tröck bort den... förlåt , inte meningen :)

nu ska jag kika i min nya kalender jag har beställt :) supernice en! www.personligalmanacka.se
där fyller ja i schema, om ja tränat, hur vädret varit och har även ett ritblock i slutet av kalendern :)
det är bra att jag får fylla i hur ja tränat, det gör mig mer motiverad också och se hur mycket ja tränar så att jag håller det kontinuerligt! för de ska jag nu :) i like it...

vet inte om ja ska träna på morron eller kvällen.. är nått nytt på afron nu, ska kika på stepin.s sida..

nääää, nu e jag för trött för och skriva nå mer...

jo ikea var skitkul btw :) hittade massa små saker, mattor, lampor, köks grejer, databord till våra datorer m.m. kollade priser på köksluckor o sånt men det ska vi fundera på ett tag och spara pengar! har lagt ut en hel del nu på huset så måste spara lite!! det flyger iväg pengar :)

snart krypa ner, himla trött!!

imorron LEDIG!!

ciao.



Kommentarer
Postat av: Marielle

va duktig du va som for och tranade!!! :) Visst kanner mig sig stolt och duktig! Bra jobbat! Det ar sa himla skont att trana! :) Man mar sa mycket battre.. aven om kroppen varker. Efter min zumba lektion i sondags sa kan jag knappt ga.. mina vader ar superstela.. haha ar inte van att hoppa omkring sadar mycket och flaxa med armar och ben! :P Puss pa dig gumman!

2010-01-19 @ 04:13:00
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Tessi

jag tänkte oxå svarta först men om ni ska dom andra vita så är de nog snyggare om dom oxå är det...men man vet ju aldrig, kan ju blir svin coolt=)

2010-01-19 @ 09:54:34
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!