www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tapetsering.

10-01-15,

Ja IDAG ska vi tapetsera istället.. jag o pappa skulle igår bara fara o kika på kakel i stan men då nämnde jag att de borde finnas mer i luleå så han tyckte vi kunde fara dit och hämta mamma därifrån jobbet på samma veva, så vi åkte ju dit och kolla alla möjliga ställen :) kul var det iaf... men svårt att bestämma sig när jag fick sms:a darlingen hela tiden och fråga vad han tyckte... men som sagt, det svarta kaklet ska vi köpa till helgen eller veckan, så köper vi det vita nu iaf...

och när vi väl har köpt det på beijer så packar vi in alling, och de var tungt, 26 kartonger med vitt kakel, haha.. och kör därifrån så tänkte jag att man skulle kolla snabbt på colorama och nordsjö idé och design också ifall att dem har nått... och sista stället vi var på nordsjö, hade ju vitt kakel som vi just hade köpt för 169 kvadratmetern och de vi hade köpt var 199 kvadratmetern och EXAKT samma.... så störande!! så när vi ska fara tillbaka till beijer med lasset pappa har i bilen så hade dem hunnit stänga!! what??

jaha, så vi for till nordsjö och la undan kakel där så nu på morgonen ska jag o pappa fara tillbaka med lasset från beijer :P gooooorm!
haha, och när vi körde igår med det där tunga lasset så blinkade bilar åt oss med helljuset som att vi skulle släcka det, men bilen var ju så tung baktill så lyserna stod ju mer upp än vanligt och lös de andra bilarna trots att vi inte hade helljus!! haha garvade i bilen :)

snart kommer pappa och så ska vi fixa o dona!! :) älskar när det blir saker gjorda i huset, underbar känsla!!

stackars min darling dock som kom hem 21.30!! igår.... han hade jobbat 17 timmar... fy fan, stackarn...
så på två dagar har han jobbat 31 timmar... idag FREDAG kommer han säkert komma hem 20-21 nånting... :/
men vi är lediga i helgen båda två iaf så då ska vi iallafall ses!!!

nu har jag ätit god äggmacka och druckit the! bra för min hals... men det blir ingen träning idag, ska lägga all tid åt tapetseringen! så är det när man vill få fint i sitt HUS! :)

förstår dig Emma, du kommer skaffa hus senare igen och få tillbaka den där känslan, det är jag övertygad om!! :)
Marre: jooo man vill göra hur mycket som helst på huset, men när duschrummet och det  vi håller på med där uppe e klart så ska vi nog också pausa lite, så man kan bo lite också och SPARA! :)

nu fix!

ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!