www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mysig fredag.

10-07-24,

Igår fick jag SEMESTER wooooho! Jobbade i spelet till fem och det gick skitbra, var glad och skojjade med kunderna , haha säkert för att det var sista dagen, då orkar man med sånt :P
så fick jag sluta halv fem till o med för att vi var 3 i spelet då... så himla skönt! Bye bye Ica :)

väl hemma så snabbduscha ja o dona på, sen kring 18 kom Erica och Gotthard till oss för grillning! himla mysigt faktiskt... vi gjorde gratäng och sallad och pepparsås... sen grilla vi utskuren biff (som kunde ha varit bättre dock) och halloumi.. men de var gött :)
Kul och träffa Ericas kille också, hon e så kär! och jag e så glad för hennes skull :) han var supertrevlig! Dem passar jättebra ihop!
Sen blev det spela Buzz och så spelade vi Alias och donade på! hihi fick sig en del skratt :)

sen skjutsade vi dem till Bränna och vi gick o la oss, var så sjukt trött efter att man jobbat hela dagen och då det blev sent, men då sov man desto bättre :)

nu har sötisen farit till Brännberg för match, hoppas de vinner! :) så jag ska nog hoppa i duschen och höra med Mia o Magnus vad dem hade tänkt göra idag, är dem upptagna blire nog Heden en sväng! skönt o bara koppla aaaav!

på måndag börjar semestern wiiiiihooo! ååh ska bli så kul o kunna fara o göra massa saker, köpa massa saker, dona på med huset så det händer nånting, fixa, slappa, sola, bada, mysa! ja allt :)
nån som har längtat joooooo jaaaag!!

nu blire duschen nästa.... tjohej :)

solen skiner idag btw, niiiiice!

Kommentarer
Postat av: magda

Gud så skönt att du äntligen har semester. Jag skulle gärna ha mer semester i sommar :) Få ta o komma förbi dig nån dag.

2010-07-24 @ 11:25:39
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!