www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Söndagsregn.

10-06-25,

Idag är det mest regn hela tiden men då tycker jag det är ganska skönt att man verkligen fåååår vara inne och mysa på bara jag o sötnosen! :) man behöver inte gå ut och frysa eller nått... då laddar vi upp med film istället..
vi har redan sett denna film med Jim Carrey, "I love you Phillip Morris" haha... den var rätt flummig.. Jim Carrey som bög i filmen! :P Den var inte sådär rolig som Jim carrey kan vara utan de var som mest en drama!


Sen har vi mest slappat idag.... ja vi hade ju tänkt fota Maria o Magnus med deras bebismage, eller Marias bebismage hihii.. Magnus har nog ingen! :) Men de var så tråkigt väder, får hoppas de är fint i veckan och att dem har tid så de hinns med! För man vet ju aldrig nu när bebben deras kan komma!

Igår var ju himlen superfin, då skulle man ha fotat! nåja kanske kommer flera sånna kvällar..

Vi ska kika nån fler film snart, vet dock inte vilken, vi har några och välja på! :)

Har precis surrat med Marre också, alltid lika trevligt! kul o höra om vad som händer o sker :) Jo Marre medans jag kommer ihåg det, att vi skrev olika ställen där vi hade köpt milkshaken var för att jag skrev vad hela shoppingcentret heter, dvs Enter och Maria skrev vad de hette vi köpte den på där inne :) hihi så nu vet du det!

Nu ska jag ta och pussas med hjärtat! Ha en mysig söndag alla.

Joooo det blev även att vi såg en film som hette Stolen! Åh den var jättebra! helt hemsk och spännande men den är att rekomendera. huvva! man fick helt ont i hjärtat.



Och nu till den tredje filmen som blir Uninvited... så vi får se om den bjuder på något spännande... :)



Den var bra denna film också! Vi insåg när vi såg filmen att vi sett denna fast en koreansk version förut och denna var en amerikansk version, men konceptet var ju desamma... men den e bra!
men nu blir det att krypa ner o sova.... goooonatt.

Tjao.
Kommentarer
Postat av: Mia

Hihi.. ja vi har också inne dag idag =)

Tänkte på det jag också igår när himlen var så fin igår.. synd att Magnus var på svensexa då!! Men vi får ta det i veckan istället =)

Kram

2010-07-25 @ 20:38:02
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!