www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag :)

10-06-04,

Idag har varit en grym dag!! :)

vi har varit i luleå och shoppat lite på storheden, mest grejer till trädgården haha.. lite trädgårdsvantar, redskap, vattenkanna, och en kompostbehållare som vi får sätta ut sen! :)
köpte även stövlar på skokanonen, ja undrar om de var sånna du had köpt Mia.. de var svarta och rutiga :) jättefina! tänkte ja har ju inga stövlar o dem var superfina...
hitta även en liten korg med en skylt där de stod Välkommen på som man kan sätta på bron med nån växt i :) blir nog fint det med..

när vi kom hem från luleå så såg vi Robin Söderling spela tennis.. hehe de var faktiskt spännande.. det var semifinal och han vann.. haha matchen höll på i 3 timmar, men de var sjukt jämt och spännande, så nu e han i final. det är kul när man väl vet hur man räknar poäng och hur dem får spela, ja när man e lite mer inne i det.. och det blev ja haha..

sen har vi varit och ätit på Kina för att fira Richard som nu har gjort allting till sin examen som Sjuksköterska!! så nu e han helt klar :) gud så skönt för honom och Johanna!! han har kämpat på bra medans Johanna har fått sköta om magen sin med bebben :) nu har hon bara 5 veckor kvar... så spännande! Efter kina blev det till heden och fika med massa surr.. :)

nu e vi hemma igen och trött är man, har varit en lååång dag idag! Vi hittade även det där Buzz spelet som vi en gång slarvade bort på Sandgatan då vi bodde där.. så vi köpte det idag och ska spela en omgång nu :) hihi ska bli kul..

sen blire nog sängen, men är grymt lycklig kan jag då säga! :) *ler*

nattinatti, ciaoooo.. 
Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag undrar verkligen vart det dar Buzz spelet tog vagen, halsa Adam att det var inte jag som slarvade bort det.. grrrrr!!! Vilken mysig fredag du verkat haft! Roligt! O nu skont med helg! Puss sotisen, kanske vi kan horas i helgen.. vill ju veta grejjer!!!!!

2010-06-04 @ 23:28:42
URL: http://marli,blogg.se
Postat av: Troysigrun

What a cool web site. Love the pages you have on motivation, keep up the work I hope to read more soon.

2011-03-02 @ 17:49:31
URL: http://troysigrun.bloglyric.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!