www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Midsommar helgen.

10-06-26,

Igår var det midsommar afton! :) jag och älsklingen sov ut länge och gjorde frulle i lugn och ro. sen tog vi en mysig prommis i det soliga vädret! det var kring 20 grader eller nått, jätteskönt..
sen satte vi oss ute på altanen och åt lite glass i solen, så himla mysigt! och jag vattnade alla våra plantor och landet och blommorna! :)

kring fem for vi och hämtade upp Palo och sen for vi ut till Adams föräldrars stuga i Alträsk för att mysa på där! hans syster och hennes kille var redan där, och vi satte igång kubbspelandet! de var synd att de var så mycket knott och sånt men annars vare himla skoj :) sen blev det gooomiddag, grillad karee med potatisklyftor och sås :) halloumi också såklart. sen till efterrätt glass och jordgubbar! :) mums! och de var svenska jordgubbar... dem är så sjukt goda!

vi fortsatte kvällen med mera spel, vi spelade "med andra ord" och ett annat frågespel :) var himla skoj! jag och palo skulle förklara för varandra och de gick rätt bra för oss, ena gången vann vi iaf :) hihi! man blir så stressad men de e skoj.. mycket skratt iaf!

så de var en mycket trevlig kväll :) var väl hemma vid tolv nångång! då blev de sängen..

idag har jag jobbat hela dan,  nu ska jag snart smaka en broccoligratäng som jag köpt på ica, får se om den är goooo,men ska testa göra en själv nångång också :) det luktar sjukt gott nu iaf!! hungrig!!

imorron har jag ett kort pass så de kommer nog gå fort! :)

nu ska jag chilla i soffan med lite maaaaat... tjohej :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!