www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Solig dag men jobbet kallar.

10-06-24,

Idag har jag bara jobbat i spelet hela dan typ, från kvart i nio till 18.00... var längesen man var så länge i spelet, hehe det känns i benen att man stått upp hela dan idag.. men de har gått fort ändå! det är kul när man jobbar flera där :) har såklart varit massvis med folk också! idag har ju ica öppet till 22.00... stackars dem som jobbar tills då... typ Magda gumman :/ men du ska ju få go saker då du slutar så hihih :)

dagens kommentar i spelet, när Madde hade tagit betalt för 2 tidningar av en tant... så knövlar hon ihop kvittot för att slänga det, (ingen tar ju nånsin kvitto i spelet) så säger tanten... MEN VAD GÖR DU?? haha... Madda öppnar handen och kollar typ förvånat vad hon nu egentligen hade i handen ( såg skitkul ut, jag trodde de var nån peng eller nått ) Jaaa, jag tänkte slänga kvittot säger hon.... Men vaa? så gör man väl ändå inte, helt allvarligt och surt säger tanten det... Madde ba: ja folk brukar inte vilja ha kvittona här så jag trodde inte du heller ville ha det, hon fnyser lite och ja men självklart och så tar hon de ihopknövlade kvittot på 2 inslagna typ aftonbladet. haha..

ja vissa är då som dem är :)

nu ska jag slappa på här hemma..

imorron är det midsommar och vi får se hur det blir, antingen blir det att vi far till Adams föräldrars stuga med Adams syster o pojkvän och spelar spel och myser på, eller så blir det att vi åker ut till Mia och company i trångfors :) men det lutar tyvärr tjejer åt stugan, var så länge sen vi var där och det är så mysigt där ute! men vi får ju ses en annan dag annars... jag ska dubbelkolla med Adam ikväll så hör jag av mig Mia.

kram kram.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!