www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lovley sunday.

10-03-28,

Japp då är man inne på sitt 27e år.. känns lagomt gammalt sådär haha...

Var iaf supertrevligt igår då tjejerna även kom över, och Magnus, Palo och Magdas Mats kom även över :) så vi satt och surra myste på, sedan blev de ju Earth Hour så vi släckte ner och satt där med tända ljus vid köksbordet, var himla mys :) och jag fick även en jättefin present av dem, ska lägga in en bild på lyktan :) tack girls :)




kommer lite mer bilder också :) på presenter och all denna snö som kommer. vi var ut o skotta idag, puh.. helt slut..det är ju inte nådigt. såklart ska de vara en sådan vinter första året vi bor i huset hihi.. men men, det får man ta! Kommer då aldrig ångra att vi köpte hus, de bästa vi gjort :)



Ljushållare från bror, vinflaska från Palo och underbar parfym Beyonce av Marre som hon skickat från USA den sötnosen :)



Fönster lampor av mina söta föräldrar :)



Blommor :)

Ja plus massa mera :)

här kommer lite snö bilder..







Man kanske inte ser riktigt hur mycket det är, men de är en hel del :) i heden var de ännu värre då dem hade skottat ner snö från taket också, de var vallar av snö typ upp till axlarna :)

nåja idag ska vi bara ta de lugnt, vi har sett Bondock saints och ikväll ska vi se Bondock saints 2 :) får hoppas den är minst lika bra som ettan! :)

nu ska vi äta goo mat från chili chili :) mums!!

Hejs. hoppas alla har en skön söndag.
Kommentarer
Postat av: Marielle

Shit va snyggt ni har fatt det dar hemma! Lovely! :) Saknar fontster brada har i USA... har kan man inte ha fonster lampor och blommor i fonstrerna for det finns inga fonsterbrador! Va bra att du hade en fin fodelsedag gumman! Kram

2010-03-28 @ 18:18:53
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!