www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Premiär för H&M.

10-03-25,

Japp det är premiär för H&M idag i gallerian! som man har längtat, får bara hoppas att butiken e STOR och att dem har mycket grejer :) Jag ska träffa Mia och Therese där vid tolv så får vi se hur mycket folk det är. dem öppnar tydligen 11 men vi orkar inte stå i trängsel då för jag gissar på att det kommer va en del folk. hehe lite lägligt så fick jag hem i brevlådan igår en kupong på H&M för 150 kronor, yeeeiii.. sen kom jag på att jag har ju en julklapp som jag inte utnyttjat ännu, också ett present kort på H&M, så jag kan nog handla hur mycket jag vill idag :) hihiih... ska bli kuuuuul.

Idag har vi även fått LÖN! yey, det behövdes kan jag säga! dags o betala alla räkningar då snart, får se hur mycket man har kvar efter de :/

solen skiner idag med :) härligt. hoppas de är varmt ute.

Nu ska jag göra frukost , sen ska jag pyssla på lite här hemma innan jag ska iväg på stan. Det blev visst inte så lång sovmorron för mig idag, det är som att när jag har pluggat varje dag i en vecka så har jag klivit upp 8. så nu när jag kan sova mer så vaknar jag ändå klockan åtta, haha.. men att sova 8 timmar räcker ju gott o väl, det är precis lagomt!

Idag har jag träningsvärk i benen och rumpa!! wiiiiii, det gillas :) så snart ska jag även ut o skotta fram meeeer på altanen så den är framme snart, fy tusan vad snö det är alltså!! insane!! och jag har hört att de ska komma mera, neej neej neej.... no more!!

dags för doneri och fixeri haha.

ciao.
Kommentarer
Postat av: Tessi

Hade jag haft råd hade jag käkat sushi varje dag!=)

Jag blir lite avis på din träningsvärk, har inte pushat ordentligt så jag har inte fått nån på siståne, och nu har jag gjort illa mej i benet så ja jag kan inte springa, alltså inte träna...huhu...

2010-03-25 @ 09:25:46
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!