www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Firande i Heden.

10-05-23,

Imorse gjorde jag och darling ett städryck efter frullen, men vi hann inte allt vi skulle för kring ett for vi till heden för att fira Farmor som fyller 80 år idag. Grattis till henne. vi åt smörgåstårta och surra på. Efter de tog jag och söt en prommis med Elvis i skogen :) han sprang på ängarna och skutta på, så söt så.

sen åt vi även grillat med dem, grymmes gott var de allt. och efter de swartswald tårta (hur de nu stavas), de var gott de med, men oj så mätt man var efter allting :)

men det är trevligt när alla är samlade och man kan surra på, kul att Richard kom från jobbet precis till middagen också, var inte tänkt han skulle komma men han fick ledigt så de var ju bra!

så de har varit en skön dag med familjen!

sett lite Vänner idag också, hihi alltid lika kul :) man blir då aldrig less på det!!

JOOOO, har även bokat Sex and the city 2 filmen nu till på fredag!!! :) JAG LÄNGTAR SOM ETT TOK! filmen är 2 timmar och 27 minuter, oh yes.... lååång bra film, ska bli så kul :) det blir jag, Mia, Tessie, Jannice och hennes kompis som ska gå :) 80 kronor kostade filmen så ni vet :) I luleå går filmen på 110 kr såg jag..
Nåja de ska bli superkul iaf, verkligen!! Synd att du inte är med Marre sötis..

Nu ska jag snart krypa ner, så grymt trött man är alltså..

:) Ha de gött alla :)

Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej sotnosen! uuuh vill ocksa ga o se med er! Men mem. Mysigt o fira farmor som fyllde ar. GOTT med smorgastarta och swarzwaldstarta... saknar!!!! Skulle ringa dig idag men sa kom jag inte hem fran Green Bay forrans runt 3 och da ar klockan 10 pa kvallen hos er o jag ville inte ringa o vacka! Men jag provar nan annan dag! KRAM

2010-05-23 @ 21:46:15
URL: http://marli,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!