www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helt slut, men roligt.

10-05-27,

Idag fyller min kära mamma 55 år och min underbara vän Marre 27 år :) GRATTIS TILL ER BÅDA! Hoppas ni har en underbar dag och myser på ordentligt med nära och kära!

Idag har det varit praktik igen och vi har donat på och grejat.. fick lite uppdrag idag och bygga ihop några små bänkar och bord som barnen kan sitta på ute och äta mellis på :) var kul och montera lite också! sen skulle de målas!

sen har jag även fått jobba på stället jag är på, på eftermiddagen :) superglad blev jag när hon frågade! woow, perfekt juh, trots praktiken vara där och kunna jobba och tjäna pengar, gud så glad jag blev :) perfekt juh!!
så jag fick vara med dem minsta på eftermiddagen och det gick bara bra! dem var så söta så :) det kändes riktigt braa, supernöjd att få in en liten fot där! :)

efter det så kom ja hem och darlingen hade gjort middag, så söt. gott med köttfärssås och spagetti! sen efter det kom familjen förbi och Johanna också! vi fikade på framsidan i solen och gratta mamma lite :) sen skulle pappa hjälpa mig med landet på baksidan av gården! vi tog bort de mesta av rabarberna, men hade kvar några längst ner, sen har vi gjort iordning så nu ska jag bara köpa massa frön och sätta. jag ska nog sätta morötter, dill, persilja, gräslök, sallad :) och sen ska jag även köpa nå blommor och sätta i den andra runda jorden bredvid! ååh man blev som sugen på att dona på där nu när de blir fint och fixat!!  Mysigt..

men nu har dem farit och jag är tröttare än ever! jag e helt slut alltså! men de blir att sova tidigt ikväll, för imorron har vi ju sista dagen på praktiken, tråkigt men ändå rätt skönt med sommarlov :)
vi ska bjuda barnen på lite Piggelin efter lunchen, sedan avsluta vårt projekt.

yeeey!! :)

men nu blir det snart sängen!! :) zzzzZZzzzZzzzZZZzzzZZz...
Kommentarer
Postat av: Mia

Yey! Fan va kul att du har fått in en fot där.. superbra ju! =) Kram

2010-05-28 @ 12:04:18
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Marielle

Ah va roligt att dom fragade om du ville jobba pa praktiken, dom maste verkligen gilla dig! Var det bara en engangsgrej eller kommer du jobba dar mer? Jatte mysigt o surra med dig! Jag vet att det blir sallan, veckorna o manaderna bara rusar iag men nar man val pratar har man ju mycket att prata om och sa! :) Ikvall ska vi pa brollop.. ska forsoka uppdatera bloggen idag eller imorrn! Ciao babe

2010-05-30 @ 16:24:52
URL: http://marli,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!