www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lediga helgen.

10-05-22,

Solen skiner idag också men det är inte lika varmt som tidigare dagar men ändå så man kan ha kjol och leggins och ballerina dojjor :) det var ju 17 grader i skuggan iaf :) så jag cyklade in på stan efter att vi hade fikat frukost. gick och strosade där med Johanna och mamma, kikade lite i några nya butiker som kommit :) guuuu de var längesen jag var på stan alltså om man missat typ 3 nya affärer... haha! det var en som hette Gilla, en slags lagerhaus, pryl butik, jätterolig faktiskt! sen en annan som hette Önska tror ja, där var de lite som servera med glas och ittala prylar.. Gick även in i Mollys butik, den har jag varit in i förut men de är en liten inredningsbutik, väldigt liten dock med en del fina grejer.. jaaa de är så kul när de kommer affärer till Boden! :) Det kommer bli toppen bra det här och de har ju redan kommit massa nya. Dem har även börjat på att bygga parkeringshuset vid Åhlens nu så :)

Får hoppas de hinner kommer ÄNNU mer butiker tills du kommer hit nästa sommar Marre :) så du får nått att gå och strosa i med mig :) hihi!

ÅÅh hurrni tjejer! jag såg visst att Sex and the city2 kommer till Boden iaf :) den 28 maj! nästa fredag!! ska vi ta och boka tillsammans alla så vi kan gå allihopa??? :) jag vill nog se den i Boden då eftersom den biografen e bäst! och störst :) vad tycker ni???? :)



nu ska ja dona på lite i huset, darlingen kommer hem från sin match om 2 timmar.. då ska vi handla mat och vi ska faktiskt grilla idag... vi har ju haft problem med att hitta ett nytt grill galler till våran klot grill, men nu så fick vi låna ett från Heden så idag blire grillning :) MUMS!

yeeey, jag e överlycklig och glad :) så skönt med ledig helg med de man tycker om! :)



hoppas alla har en bra lördag! Puss
Kommentarer
Postat av: Tessi

härligt att grilla=) Johan och Simme har precis gått ner och lagt på vårat kött oxå. Ja jag tycker oxå Boden, för som du sa; Saga är bäst=)

2010-05-22 @ 19:06:24
URL: http://tjassie.blogg.se/
Postat av: Marielle

Hehe har ar det ocksa varmt! Vi har 33 grader i skuggan! Jag och Ryan var precis ute och lekte vattenkrig :P HAHA! Jatteroligt! Ar kul och flamsa pa som sma barn, man glommer bort o ha roligt pa vardagarna nar det ar jobb jobb och ansvar och rakningar! :) Man saknar lite nar man var liten och bara hade kul och killproblem! Da var det enkelt, fast det tyckte man ju inte da! :P Saknar dig!

2010-05-23 @ 21:48:52
URL: http://marli,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!