www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Måndag.

10-05-10,

10e maj nu redan! solen skiner idag och det regna en skvätt men det har ändå varit ganska varmt! så skönt när solen börjar värma och man kan sitta ute i solen och mysa!

igår söndag var en riktigt hus fixar dag! vi krattade nästan hela gården, vi hann inte allting och tungt var det haha.. man blev ganska varm i kroppen :) men härligt att det inte är nå snö alls kvar!! :) sen så fixade vi upp en badrums spegel så den är på plats! sen tog jag ner ena toa dörren för att målas, grundade den med vitt på båda sidorna, idag ska jag nog fortsätta måla den vit så den blir heltäckande vit :) kommer bli snyggt om det nu blir bra!! i hope soo..
så den är i garaget och väntar! :)
vi fick även ett litet plast bord till våra stolar ute på altanen, så nu kan vi sitta där och fika o dona på i solen!! mys.

himla kul och greja med huset :) finns alltid saker att göra.


idag har jag Lisa och Helen varit på Barncompaniet och planterat blomsterböna med barnen :) hihi alltid kul och höra deras idéer om vad det kan bli och vad växten behöver för nå!! :)
sen ska det med i våran rapport...

men tyvärr känner man ändå att man är en hel del skoltrött! vet inte vad de beror på men man vill kanske fokusera på annat eller nått,har inte samma energi till det man ska göra... fast iofs det är inte mycket kvar nu, det är 2 veckors praktik och sen en redovisning av vår rapport, sen slutar vi så :)
hmmmm undrar när man börjar sommar jobba?! måste kolla upp det med Eva..

nä nu ska jag göra nå annat :) pussa på min darling lite!!

hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!