www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ny vecka, nya tag.

10-05-03,

Ny vecka idag, måndag... jag vaknade av att det ringer i huset, långt bort.. hmm hemtelefonen? ja det låter som den, hmmm jaha.. men den ringer så jäkla länge, varför lägger dem aldrig på? haha, näe jag orkar inte gå upp och svara, e för trött... skulle förmodligen få blackout om jag sprang upp för att svara.. så jag sket i det. men slog på mobilen för tänkte att de kanske var Adam eller nått.. men de var tydligen hans mamma som ringde för att säga att de kommer hantverkare till oss nu! då alltså... hehe, på med kläder o stressa, så hör jag det knacka på dörren, puuh.. hann iaf få på mig kläder... men usch mådde inte bra i magen av att flyga upp på detta sätt.. men glad att dem kommer och ska fixa det sista i vårat duschutrymme :) så snart är det faktiskt klart, hoppas jag... det har tagit en bra tid men sooon, sooon, sooon klart :)

då får dem bara inte glömma fixa blandaren så man kan duscha VARMT där :) jag älskar ju värme så!! varmt ska de va!

har skjutsat Helen direkt efter detta på morronen till sjukhuset, hon skulle dit för ett ärende! så då fick jag testa mina kunskaper igen på att köra med manuel växellåda haha :) vi kör ju alltid automat med våran volvo!

Haha hur gör man nu igen? :) som en nybörjare! men det gick bra, lite små hack här o var men va fasen. den tog så jäkla bra, alltså broms växel m.m. skön och köra deras bil :)
sen när jag körde hem den så var det glapp i hastighetsmätaren så jag fick köra där på en chansning haha..
körde extra sakta vid fart kamerorna för vill inte skaffa nån böter till henne!!

nåja det var det...

nu e jag hemma och tar det lugnt, ätit lite frukost o ser tv.. när darlingen kommer ska vi fara och handla lite småfix och så! sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda :)


***********************************************************************************************************

lite små sprallig är jag ändå! :)

tjohej.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!