www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Söndagslappardag.

10-05-02,

Idag har jag sovit ut riktigt mycket! skönt som tusan.. det tog dock ett tag att somna! och precis då jag skulle somna så fick jag ett sms av Tomas, Jossans Tomas som skrev att dem hade fått en underbar liten pojke klockan 21.10... :) åååh så glad jag blev och messade såklart GRATTIS tillbaka. dem är nu på BB och återhämtar sig.. alla mår bra! :) wiiii... så himla gulligt... längtar tills man får komma och hälsa på och se på underverket!! men nu behöver dem ju egen mystid med lillgossen! gud så mysigt.... dem har inte kommit in än på webbisar, kikade nyss hihi.... men de kommer nog snart :)

annars idag har jag mest faktiskt inte gjort nått, diskat, donat på hemma... men jag ska ju och jobba senare idag så det är som att man bara går och väntar på att jobba! jag e så grymt trött också så har inte haft nån energi att göra nått annat, tänkte ta mig en prommis men de har inte blivit av... nåja får ta de i veckan :)

jobbet närmar sig, halv fem till halv nio, det är ju inte länge och de brukar gå fort så! no problems :)

efter det så kommer sötnosen hem! då ska jag sno åt mig en stor kram direkt han kommer och pussar såklar med :) MYS.

jag e shoppingsugen också, skulle vilja handla lite nya kläder och stuff! längesen man var i luleå och shoppa. hade velat göra det nån dag.. får se när det passar.. vi har onsdag och torsdag skola, annars ledig! :)
men vi ska nog börja jobba på vårat projekt som vi har i basgruppen, så man får se när jag ska klämma in lite shopping... i neeed it :)

nu sminka sig lite.. puss hej.
Kommentarer
Postat av: Marielle

Ah va harligt!!! Gratta Jossan & Tomas fran mig!!!!! :) Gud va roligt, maste bli kul att aka och se den nya lilla familjen!!!! Bra att du bloggar sa bra o haller mig uppdaterad om vad som hander i Boden :P

2010-05-05 @ 03:35:31
URL: http://marli,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!