www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dags att plugga på.

10-11-15,

Jaa nu gäller det att ta tag i pluggeriet känner jag... vi har ju typ 2-3 lektioner i veckan så resten av dagarna måste jag faktiskt plugga nu, så äre bara.
För man känner ju lite stress kring detta med kursen att man ska hinna klart allting, genom att jag inte vet när bebisen vill komma ut.. det kan ju bli tidigare också, och då kan de vara skönt att ha gjort klart så mycket som möjligt i kursen... särskilt när man har fått alla 5 kursuppgifter att göra och man kan ju göra alla nu innan och sen bara vänta till redovisningstillfällena! vore ju smidigt att ha klart den, ska jobba på den frågan :P

idag har jag och Helen varit duktiga iaf och gjort den dumma engelska uppgiften.. En mattebok på ENGELSKA som vi ska läsa och ta ut citat från... hua! men nu är den gjord.
och snart är en till gjord! :) yey..

det ska nog gå fint detta... men grejen med denna kurs är att tentan är den 12 januari och då har jag säkert fått bebisen redan, HOPPAS JAG iaf.. och den tentan är att räkna 5 tal och skriva hur man tänker kring dem osv..
så den tror jag att jag skulle kunna göra på nåra timmar, då får vi se om Adam kan va med och ta med bebisen eller hur vi gör, de får vi se då :) men siktar på det! vill få bort gjort hela kursen, vore så skönt o lägga de bakom sig.

nu väntar jag på min älskling, han har världens längsta vecka denna vecka.. jäkla elräkningar..
har har börjat klockan 05.00 i morse och är inte hemma ännu... klockan e 19.30 snart... :/

det har bara varit jag o magen ikväll :) hihi.. och jäklar vad mycket bebisen kickade då vi pluggade jag o Helen.. den for runt som bara den och magen stod åt alla håll... Helen fick känna massa rörelser :)
mysigt!

nu ska jag se om han kommer... hoppas!

tjohej.
Kommentarer
Postat av: Vi2blir3.se - Malin

hej :) Grattis till vinsten av bebisboken, hör av dig i ett mail till mig med dina kontaktuppgifter så skickas den iväg till dig snarast!



Mvh

Malin

2010-11-16 @ 09:52:32
URL: http://vi2blir3.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!