www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Föräldrakurs och Vecka 35 börjar idag :)

10-11-18,

Idag har vi varit på föräldrakurs på Björknäs :) det var mycket bra, tyckte barnmorskan där var bra! Mycket visste vi ju innan genom det man läst och genom BB kursen på Sunderby sjukhus men så vare lite nytt också! all kunskap e ju bra o ha! fick med oss några broschyrer också som kan va bra! Men man blev gooode seg i rumpan av att sitta där i 3 timmar haha.. :) Var 6 stycken par som var där..  och alla skulle ha typ kring början av januari utom jag o Adam hihi... vi har ju 29 december.. men som sagt, jag tror och hoppas han kommer komma kring 2 januari, vore nice :) men som sagt, han kommer när han kommer, är nog inget man kan välja själv direkt :)
försöka knipa kan man ju men blir nog svårt att göra det i flera dagar haha..

annars så börjar vår vecka 35 idag :) helt sjukt att det bara är 5 veckor kvar nu... shit! det är verkligen nära!
man börjar ju bli lite nervös för allting men jag tror det kommer bli helt underbart då väl lillen är ute, vilken lycka det kommer vara ojojoj :)

här kommer magbild i denna vecka.. nu e magen riktigt stor känner jag :)





hihi stor magen min :)

Bebisen:

Nu väger bebisen ungefär 2,4 kg och är cirka 46 cm lång. Du kanske kan se en armbåge, fot eller ett huvud sticka ut på magen, när den rör och sträcker på sig. Eftersom livmoderns väggar och din mage sträcks alltmer och blir tunnare, kommer mer ljus in och bebisen kommer att utveckla tydligare dygnsrytm.

Denna vecka kan bebisen stoltsera med fingernaglar och ett par fullt fungerande njurar. Levern kan nu också bryta ner en del avfallsprodukter.

Mamman:

Nu är det mycket mindre fostervatten och du har förmodligen lagt på dig mellan elva och 14 kg. Din navel har också sträckts och sticker förmodligen ut. Eventuellt känner du dig anfådd nu när livmodern har växt så att dess ovandel sticker upp i bröstkorgen. Du kan också ha fått matsmältningsproblem av samma orsak.

Mina egna tankar:

Jaa nu börjar man som sagt bli tung och ryggen känns dagligen ont.. men de är just längst ner och försöker ha bältet hemma så det underlättar lite iaf..  Halsbrännan går ju inte och få bort direkt, men gavisconen hjälper lite grann tillfälligt iaf :) Det spänner och sträcker på magen nu, den växer nog en del hela tiden.. får hoppas man inte spricker upp helt, för de känns ju så ibland, att man ska spricka i huden haha :)
Men snart kommer vår bebis och jag längtar så in i noooorden efter honom!! :)

Lycka!

Nu e jag astrött och vi ska krypa ner... hoppas ni haft en bra dag!

hejs.

Kommentarer
Postat av: Marre

Ah vaaa fin du ar gumman!!!! Superfiin!! Riktigt stralar om dig! Kul o se bilder pa hur graviditeten utvecklas! KRAM

2010-11-19 @ 00:11:51
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Kristina

Gud vad fin du är!! Jag hoppas också för eran och hans skull att han stannar inne till över årsskiftet, när BF är så sen på året är nog den enda gången som man hoppas att någon går över.. Hursomhelst kommer ni få det supermysigt!!! Tänk vad kort tid det är kvar :-)

2010-11-19 @ 10:06:52
URL: http://lillavaochjag.blogspot.com
Postat av: Anonym

magen är stor, men du är fin i den : )

2010-11-19 @ 10:26:04
URL: http://annawestling.blogspot.com
Postat av: Lisa G

Jag tycker det e riktigt jobbigt med halsbrännan jag med! Men jag läste om att ligga högt med huvudet så jag provade det, två stora kuddar och så ligger jag ganska högt upp. Det funkar bra för mig så det e ett hett tips som jag gärna för vidare.

2010-11-19 @ 15:21:54
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!