www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ikea.

10-11-19,

Inatt sov jag inte bra alls... nej antingen snarkade min darling eller så vaknade lillpysen i magen och då jag låg på sidorna så slet de som vid ljumsken... usch inge skönt alls... så låg vaken nån timme och gick upp med darling kring fem och var tvungen o ta en macka, hade ju blivit hungrig igen då man e vaken så länge, haha...
sen kunde ja somna om tillslut igen, men skulle ju upp kring 8 ändå för kring 9 skulle vi fara till Ikea jag mammsen och pappsen :)

Så där har jag varit heeeeela dan, haha! Vi gick där i lugnan roo och kikade :) alltid himla kul och gå där o strosa!
det blev totalt typ 5 timmar att gå där och luncha osv... haha! Och jag köpte en hel del små pyssel, ljusstakar, ljus, bebis stuff, en vit malmbyrå till vardagsrummet en låg en, sängöverkast LILA :) kommer bli snyggt då resten av sovrummet e svart o vitt... ja sen massa krafs till :) haha!

så vi var inte hemma förrän fem typ, då kom jag hem till ett tomt hus.. min darling e i Jenkis i helgen med Palo och jag ska ju jobba i helgen så, men är han inte för söt min darling.. Han har lämnat lappar till mig i huset :) så himla gullig.. på de ställen där han vet att jag kommer vara, typ på min minidator, vid tv:n, på toan haha, i kylen till o med :) blev superglad! det gör verkligen mycket sånna där små överaskningar. Älskar honom över allt annat, eller jaa.. han och lillen i magen hihii :)

usch har fått ont i halsen :/ hoppas det inte blir värre, då blir jag galen.. vill inte va sjuk, tar ju på krafterna och nu äre inte länge kvar så försviinn dumma halsont!

nu e jag svin trött, blir soffan med Trocadero! se lite idol och slappa.... sen soooova GOTT hoppas jag! :)

hoppas ni har en mysig fredag! Hejs :)
Kommentarer
Postat av: Marre

Ah va sot han ar den dar Adam!!!! :) Forstar att du ar lycklig! Mysigt med Ikea.. langtar tills vi ska till Ikea ocksa! :) Men mitt hus ser ut som ett bombnedslag som vanligt.. fattar inte hur jag lyckas!

2010-11-20 @ 00:04:25
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!