www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mata bebis redan nu?

10-11-10,

Haha ja ibland känns det ju som det i magen... speciellt nu två nätter i rad... då har jag vaknat kring kvart i fem, och älsklingen går ju upp kvart över fem på morron... och jag går på toa osv..

Kring den tiden så vaknar lillen i magen också och sparkas.... om jag då blir vaken för länge så blir jag JÄTTE HUNGRIG så att det gör ont i magen.. i förrgår så orkade jag inte göra nån macka fem på morron utan jag lyckades somna om med ond mage... men i natt så gick jag upp och gjorde en macka och han sparka och dona i magen, men när jag hade ätit mackan så kände jag knappt att jag hade ätit nått, den försvann lika fort och han slutade sparkas... haha! Matar bebis redan nu på natten med mackor?! :)

lillen sover rätt mycket i magen nu känner man, men det är mysigt då han vaknar och visar att han lever! och då lever han verkligen om, magen fladdrar och vibrerar o ändrar form :) jag längtar tills min nya kamera kommer så jag kan filma magen lite, och får hoppas man får med nå kuliga rörelser! :)

nu blire frulle och dusch, sen ska jag på stan en snabbis..


*********************************************************************************************

Idag ska vi även till kommun huset och Adam ska bli pappa på papper :) wiiiiii! tänk vad stort! Han ska "erkänna" att det är han som är pappan till lillen i magen hihi. 

hejs.

 

Kommentarer
Postat av: Mia

Hihi.. ja det var himla formellt att skriva dom papprena! Med vittnen och allt =)

2010-11-10 @ 14:10:49
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!