www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ny kamera.

10-11-03,

Just det... jag ska få en ny kamera :) jag har ju inte så tur med mina små kompakt kameror, dem lyckas ju alltid gå sönder på nått sätt.. och jag lyckades hitta en försäkring på en gammal blå sony kamera som jag hett sönder på nått vänster.. och då hade jag ett värde på 2000kr att välja en ny kamera för på Cyberphoto så det var ju riktigt nice :) wooohoo... tänkte de är ju faktiskt GRYMT viktigt att ha en fungerande liten smidig kamera då man ska in på förlossningen och även nu såklart, men då använder jag ju min Canon :)

men iaf, så denna ska jag få snart hem i brevlådan yey :)




Kommer bli skitbra det :) längtar tills den kommer. då ska jag även göra nån filmsnutt med kameran på magen, magen rör sig så himla mycket och det är så fränt o se, vill ha nått sånt minne kvar också på film!

********************************************************************************************

ja gud vad jag vill skriva mycket här egentligen men det ska jag inte göra... För det är så mycket jag verkligen inte förstår mig på.. ingen aning vad som sker men det är väl sånt man får ta... Det enda jag vet, är att jag inte hänger med på nått och inte förstår nått :P men thats life... Äre så att jag inte ska förstå nått då äre väl så! Ibland funderar jag, men för det mesta skiter jag i vilket... i don't give a damn! Jag mår bättre så :)

Mitt fokus är såklart mitt framtida liv som kommer, jag älsklingen och vår underbara bebis! Kommer bli wonderfuuul, men än så länge är han ju i magen och växer på sig lite... det tycker jag han kan få göra :)

näe nu svamlar jag och e trött, nu ska jag lägga ner haha! har inte haft mycket för mig idag eftersom jag skriver här hela tiden haha... men målat har vi gjort iaf, skönt det.. :)

tjohej.



Kommentarer
Postat av: Marre

Hej darling.. tack for ditt fina email.. ar nervos, Deanna kommer nog nar som helst.. men det ar nog bra att vi far prata ut.. hatar konfrontationer bara.. you know me!

2010-11-03 @ 22:50:02
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!