www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Så slut man blir.

10-11-10,

Japp nu e Adam pappa och har halva vårdnaden om vårat underverk som ännu är i magen! :) han är redan så älskad och efterlängtad, vilket han varit redan då jag fick reda på att jag var gravid i vecka 6!
Tänk så länge man längtat efter honom och nu är det bara ca 6 veckor kvar att längta om vi inte går över tiden då , då blire ju lite till... :)

jaaa det var två personer som skulle vittna att Adam skrev på papprena om bebisen! viktigt detta :) hihi.


idag har jag varit på stan i snö ovädret, såg typ ingenting då man gick mellan affärerna.. men gick inge länge så..

sen har vi hämtat en golvmatta till källaren på colorama, även lämnat igen ett kakelplast som vi först köpte jättemycket av, men det blev inge snyggt då vi satte upp den.. så vi sket i den idéen..

sen har vi rivit upp den fula röda heltäckningsmattan som varit i källaren, och där under var de ju högar med svart sand typ och spackel som vi dammsugit o donat med.. även tagit loss mattan i trappen.. så nu äre inte så snyggt där men de ska BLI så småningom  :)

men gu så slut man blir av ingenting känner jag nu... man vill så mycket och jag donar på, men efter en stund känner man hur kroppen säger ifrån, och man får sammandragningar eller ont i ryggen... då äre bara o sätta sig ner.. och att gå i trappen mycket är fasen skit jobbigt nu för tiden :P

Glad att man har en sambo som uppskattar en och tycker man e superduktig som donar på.. :)

Men är himla glad att man ändå kan göra lite små saker iaf, så man inte behöver ligga platt, men jag längtar tills vi e klara så man kan slappna av sen och samla krafter inför allt. Man blir ju som inte lättare heller nu :P

osså e jag törstig heeeela tiden, shit vad jag dricker alltså.. måste hämta nått o dricka! :)

tjohej.
Kommentarer
Postat av: Mia

Hihi.. ja man vill ju dona på som man alltid gör men kroppen säger ifrån =)

Magnus blev typ arg på mig för att han tyckte att jag ansträngde mig för mycket, fick inte göra knappt nå för honom =) Han var så orolig.

2010-11-10 @ 22:45:12
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!