www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vecka 36.

10-11-25,

Nu är vi inne på vecka 36, shit det går verkligen undan! nu hinner man knappt med.. börjar bli lite stressad då vi inte köpt skötväskan ännu men vi har spanat in en som säkert blir bra, så får köpa den nån dag! Vill ju inte ha för STOR eller för LITEN sån, en lagom till vagnen!

Såhär ser det ut just nu för oss :)

Beräknat förlossningsdatum: 2010-12-29

Barnet blev till omkring: 2010-04-07

Du är i vecka: 36

Du är i månad: 8

Antal graviditetsveckor och dagar: 35 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 34

Bebisen:

Barnet lägger på sig extra mycket fett i ansiktet och dessutom har sugmusklerna utvecklats vilket gör att fostret har ett rundare ansikte. Hjärnan är färdigutvecklad. Kalcium från modern har gjort fostrets skalle hårdare men den är fortfarande så mjuk att den kan deformeras under födseln när bebisen pressas igenom slidan. Men efter några timmar eller dagar är huvudformen tillbaka till det normala. Nu ligger nästan alla bebisar med huvudet nedåt och det har sjunkit ned i bäckenet. Fostervattnet minskar eftersom din kropp absorberar en del av det.

Mamman:

Din mage har sjunkit ned och det är troligen lättare för dig att andas. Men det kan hända att du måste kissa oftare istället eftersom livmodern trycker på urinblåsan nu. När trycket har minskat en aning på mage och tarmar kan det hända att du känner en ökad aptit och att eventuell halsbränna avtar.

Ditt fundusmått är nu 32-35 centimeter och du ökar troligen inte mycket mer i vikt. Det är vanligt att brösten läcker mjölk. Använd inlägg i behån, helst av ylle med lanolin.

Mina tankar:

Nu känns det i ryggen, nästan hela tiden gör det små ont och mer vissa gånger.. Som idag när jag gick på stan, det var jätteskönt för benen att promenera men ryggen höll inte med riktigt fullt ut :P  Halsbrännan har jag fortfarande och det kan komma på en gång så fort jag tar en godis som är för söt, eller för mycket socker så kan de bränna till som tusan. Då ångrar man sig att man tog den :)
Magen e stor nu och jag hoppas nästan att han kommer komma ut tidigare än att gå över tiden, så inte magen snart spricker haha :) Ibland känns de så, som idag när man sitter i bilen och ska titta bakåt så man inte kör över nån, så kan det strama till som tusan på sidan om magen och då känns de som att den spricker upp haha.. inte skönt!
Men annars så har min förkylning blivit lite bättre och det är jätteskönt :) Bebisen kickar på som vanligt massor och vaknar då Adam vaknar på morron :) myspysen våran. längtar efter dig!

Magen min i vecka 36..



När man ser vissa kort ser magen verkligen gigantiskt ut haha.. här kommer ett till när jag ligger i soffan från förra veckan tror jag det var :)



Jaaa tänk att han snart e ute :) ska bli skönt att slippa denna otympliga mage men jag tror faktiskt att jag kommer sakna magen massor också! det är så mysigt att känna hur han lever om där inne och verkligen bor där :)

Jooo idag då?

Har varit på skolan o haft redovisning av våran "Mattepåse" och det gick bara fint! var inge avancerat alls så det var skönt! tog typ en timme sen var skolan slut hehe.. så det fick bli en snabb luleå sväng för mig då, köpte lite leggins och nån top och en kjol.. Hittade även denna söta bebiströja, vet att Adam gillar The ramones :)
Den ser jättestor ut på bilden men den är verkligen inte det, är till en 4 månaders bebis så han får ha den lite senare när han vuxit lite! :)



Ska visa lite hur vårt sovrum blev då jag satte dit vårat nya överkast, det LILA! tyckte de blev mys :)



Sen köpte jag lite julgrejer idag, inte mycket men lite etiketter och julpapper och en julkrans som vi kan ha på dörren våran:



Och även lite julgardiner :)



Så vi får se när det ska julpyntas men jag hoppas snart! kanske imorron?? :)

Nu ska jag ge min älskling en stor kyss! Jag frågade honom om vi hade nå julmust men det hade vi inte, och han erbjöd sig direkt att åka och handla, så söt han e... han e så goooooo! min älskling :)

Lycklig över det jag har! Nu väntar jag även bara på att lillebror ska höra av sig från Thailand, men e ju nojjig som gravid alltså men rädd om han såklart!

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Marre

Hey big mama! Ah va jag saknar dig o Adam :) Ni ar sa gulliga! Skit fiint ni har fatt i ert sovrum, ska gnalla lite pa Ryan sa aven jag far fixa iordning vart sovrum nu over julen!! Mysigt med julpysslel, appropa julpyssel, hur gor man lussekatter?? Please I need recept!

2010-11-26 @ 23:35:33
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!