www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lillhjärtat :)

10-10-19,

Ååååh det är så underbart att höra lillhjärtat i magen! :) så himla otroligt att det verkligen ligger en bebis i min mage, våran alldeles egna lilla krabat som vi får träffa på kanske 10 veckor...mer eller mindre, vi får se :)

Det är stort!

vi hade en vikarie istället för vår barnmorska idag och hon var verkligen jättegullig, gillade henne skarpt! hon var så söt då hon förklarade saker och då hon kände på magen och berättade hur vår lilla bebis låg i magen.. vi lyssnade och precis när vi lyssna så sparkade han till hihi :) han vill verkligen visa att han finns, sötnosen.
Hon tyckte jag hade en mycket fin mage och såg att jag inte hade några bristningar ännu... :) JO än så länge har jag inte det, sa jag.. och hon då, ja men har du inte fått nåra ännu så tror jag inte du kommer få det...
Woho tänkte jag :) men man vet ju aldrig, vi får se... det blir som det blir helt enkelt! Huvudsaken är att allt e bra med våran krabat :) och de var det..

vi följde kurvan mycket bra också, på mätningen o de! :)

ååååh vad vi längtar efter dig lilla underverk..

love!!
Kommentarer
Postat av: Kristina

Mysigt att höra lillhjärtat, det är verkligen speciellt det där :-)! Hoppas du slipper bristningarna! För mig kom de först vid v. 35, så tyvärr kanske de kommer ändå, visst jag fick inte massor men rätt mycket ändå, tur är att de bleknar fort och syns inte så mycket sen!

2010-10-19 @ 21:01:32
URL: http://lillavaochjag.blogspot.com
Postat av: magda

Åh vad mysigt :) Snart är du också mamma Marie. Carola på jobbet hälsar grattis till dig, hon vågade inte fråga idag när hon såg dig o adam när ni handlade :)

2010-10-19 @ 21:43:03
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/
Postat av: Marre

Hej gumman, va skont att allt gick bra och lillpyret har det bra i lillamagen!! :) Puss sotisen

2010-10-20 @ 01:51:09
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Magda

SV: Ja, varje dag och rätt regelbundet också. Fy, så himla jobbigt! Igår var rätt bra faktiskt, hade rätt lite förvärkar då så kändes skönt att få vila lite.

Skönt att du sluppit bristningar förresten! Jag har fått massa på magen, ena stunden känns det helt okej för att vi kommer få en liten bebis men andra stunden känns det helt hopplöst och som att min kropp är förstörd för alltid :( Hoppas dom bleknar fint bara! Kram!

2010-10-20 @ 09:31:41
URL: http://momalicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!