www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En ny graviditetsvecka är här! :)

10-09-23,

Yepp! :) känns mycket bra.. Är nu i vecka 27! Ojoj, börjar snart känna att allt måste fixas, vi har iofs inte så mycket kvar att köpa eller dona med så.. är nog lugnt :) vi har ju köpt, Barnvagn, skötbord, massa handdukar, badbalja, små söta bebiskläder, badlakan sötnosen kan krypa in i (ser ut som en groda) skit söt hihi, en byrå för alla bebiskläder, ja m.m. Det vi behöver är spjälsängen och bil barnstol... sen äre ju små fix innan såsom krämer,  skötväska osv.. men de hinner vi :)


Beräknat förlossningsdatum:
2010-12-29

Barnet blev till omkring: 2010-04-07

Du är i vecka: 27

Du är i månad: 6

Antal graviditetsveckor och dagar: 26 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 97

Barnet ser nu ut som det kommer att göra vid föseln förutom att det är mindre och smalare. Lugnorna, levern och immunförsvaret behöver fortfarande utvecklas men om barnet skulle födas nu så har det ca 80% chans att överleva. Hörseln fortsätter att förfinas och fostret kan känna igen både mammas och eventuellt pappans röst. Från och med nu mäter man fostrets hela längd. Tidigare mätte man längden från huvud till stjärt. Barnet är nu ca 30 cm långt och väger ca 1 kg.

Nu när den sista trimestern närmar sig, växer bebisen till sig och börjar fylla upp livmodern. Nu kan den blinka, suga på tummen och sover och vaknar vid regelbundna tider. Lungorna är fortfarande inte färdigutvecklade, men om din bebis skulle födas för tidigt skulle de kunna fungera med medicinsk hjälp.




Bjuder på en till magbild! tycker det är så fint med gravidmage-bilder! :)
Vi ska ta lite bilder i helgen här hemma jag o älsklingen, får hoppas det blir nått bra. sen hade jag även velat ta sånna där bilder som det tar hos fotografen! det är så fint och vackert..

Nu frukost och sen skola! Hoppas dagen blir bra :) tjohej.

Kommentarer
Postat av: Marre

Ah vilken mysig fin mage :) Super fiiiiin!

2010-09-26 @ 16:13:51
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!