www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helgen har gått fort.

10-09-26,

Det har varit riktigt skönt och varit ledig flera dagar med min sötnos! :) vi har njutit och tagit det lugnt mestadels.. ätit god mat, igår åt vi Fondue, guuu så gott de var :) och sett filmer!

och idag har vi varit duktiga och målat i källaren ett varv till! men gud, trodde inte jag hade så lite benmuskler kvar som jag fick märka.. haha! Mjölksyra AB! :) shit vad man inte är i form, hihi fast det är ju förståeligt..
men vi kämpade på och nu får man vila :) men kan erkänna att de var gode tungt, och skillnad från sist vi måla första varvet, men då hade jag ju inte magen i vädret heller :) hihi! men nu är det gjort... grymt skönt!

som belöning blir det pizza idag! wiihoo :) börjar nog bli lite hungrig..

grannarna kom över nyss och hörde hur vi skulle göra med våra 2 stora träd vi har på gården.. har ju funderat på att ta ner dem... och nu bestämde vi att vi ska göra det! yes.. skönt! och han kunde hjälpa till och dona, känns bra.. dem ska bygga en pool på gården och vill ha lite sol på dagarna , och de har dem inte nu med våra träd i vägen.. men då får vi massa ved av dem istället, blir ju toppen det! och så slipper vi alla jäkla kryp :)

näe nu ska jag vila vidare!

hoppas eran helg vart bra. det har min varit :) underbar!

hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!