www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hur ska man få in allt?

10-09-02,

Jaaa, jag tänker på våran ART Tenta som är om ca två veckor... hur man ska få in 100 sorters blommor o växter o minnas dem haha.. mitt problem nu när jag är gravid är ju att jag har halsbränna och att mitt minne är sådär hahah... jag kan max minnas 1 eller 2 saker när man ska göra nått, haha.. kan komma på mig själv fundera när man far nånstans eller så, ba vad skulle vi göra nu? eller vart e jag påväg? haha... inte lätt inte lätt..
och sen på det, kunna komma ihåg namnet på 100 sorters blommor.... jadu, herrejösses, vi får se hur detta ska gå, men man har ju två tillfällen på sig att klara den och jag HOPPAS verkligen ja klarar den, annars blire tufft..

hittar ingen flora, inte i stan och inte i luleå.. så ska man beställa en? de tar ju sina dagar på sig att komma, men jag tror jag ska googla och kika så, men man skulle haft så man kan skriva ut alla.. ja tror de blir för dyrt för mig och göra med min fotoskrivare.. :P vi får se hur jag gör.. haha

tänk tänk tänk som Nalle puh hade sagt, haha! :)

problems asså :P

och idag på lektionen, shit pommfritt vad man fick använda hjärnan! och de är ju bra, då får man ju tänka till och lära sig massa och det hjälpte ju grymt mycket att vi fick dramatisera och exprimentera om grejerna, får då lär man ju sig bättre :) ja, vi höll på med molekyler och atomer, haha... det är inte de roligaste att läsa om i böcker annars, får hoppas man fattar galoppen :)

JO, vad kul att ni gilla designen, jo jag försökte mig på att göra en egen! :) tog ett tag innan jag fattade hur man gör, men himla skoj när man kommer på det :)
Kommer nog ha så ett tag men kanske får för mig att göra nån fler så vi får se om den blir bättre än denna!

har sovit middag och de var välbehövligt, han log då still i magen och nu när jag satte mig vid datorn så började han leva om och sparka, hehe.. han kanske vaknade till också :) söthjärtat vårat..

dags o laga mat. tjohej.
Kommentarer
Postat av: Anna Westling

kanske du kan låna en flora från en skola? kolla björknäs eller korpen : )

2010-09-02 @ 20:01:16
Postat av: Marre

Haha va sot du ar!!! "tank tank tank".. det var roligt :) Sotgumman! Lite trist att jag inte kan va dar nu under din graviditet kom jag pa.. du vet fa kanna pa magen o allt det dar :( Buhu!!!!!

2010-09-02 @ 23:10:55
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!