www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Känslorna är många.

10-09-22,

Ja känslorna i kroppen är många! :) man är gravid och har en hel del känslor som bara dyker upp titt som tätt.. men det är rätt mysigt, för oftast är det känslor som innefattar min älskling, att jag är rädd att tappa honom, att det ska hända honom nånting osv.. vill ha han nära mig mest hela tiden så det är vi, och bebben mot världen..
näe men man har lite sånna känslor, man är ju så rädd om det vi har nu och det som komma skall..
bebisen i magen är helt underbart att ha! att känna han sparka gör mig så lycklig..
sen har man även känslor där man är mer bestämd i det man ska göra och vill göra.. och det är skönt det också, man vet mer vad man vill och är målinriktad! känns skönt...

jag längtar till helgen, då ska vi dona på massa hemma och få fixat i huset.. det är nått jag vill.. jag vill få klart sånna saker vi har påbörjat , för sen kommer bebben till oss och då kommer jag varken VILJA eller HA TID till att dona på med massa hus byggen.. för jag vet hur jag är, kommer bli helt kär i vår underbara bebis och ligga och titta o mysa dagarna i ända... ser framemot det jättemycket...

glad att jag pratade med en vän idag! hon gjorde mig glad, skönt att hon förstod.

ja jag har hur mycket känslor som helst i kroppen, vet inte vad mer jag ska få fram :)

men mest så är det att jag är väldigt rädd om det jag har, för det är det bästa som hänt mig, Adam, vårat hus och det liv vi har framför oss.. Det SKA fasen inte hända oss nått nu.. utan nu ska vi njuta av det vi har och de som kommer! Jag älskar verkligen när Adam berättar för mig sånt som han ser framemot med bebisen och i framtiden.. han är så otroligt söt då så jag blir helt rörd... älskar att höra sånt han uppskattar och ser framemot, det gör mig varm! varm i hjärtat..

det var lite känslor jag hade inom mig!

sen så har ja ju även en stoor känsla till inom mig, det är att jag saknar min vän på andra sidan atlanten!
min älskade vän, jag önskar du kunde komma hit på en liten tripp bara en stund eller så??? :) du är alltid välkommen det vet du och du måste bo hos oss då :) hihi! näe är väl önsketänkande men jag längtar iaf tills vi ses nästa gång men vi ska höras snart iaf... hon betyder väldigt mycket för mig! hon förstår mig!

ojoj.. ja tårögd sitter man här...

nej nu ska jag sluta :)

sentimentalt inlägg, haha... ett GRAVID inlägg helt enkelt :)



" Så länge vi är tillsammans faller resten på plats "

LOVE.

Kommentarer
Postat av: magda

Du är så söt Marie :) Det är bara att komma förbi i helgen om ni känner att ni har tid :)

2010-09-22 @ 22:01:37
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/
Postat av: Marre

vet du vad som skulle va coolt? Om vi kunde bygga en liten rymdmaskin/tidsmaskin sa om man ville traffas typ over lunch eller middag sa kunde man satta sig i den och da forflyttades man till varandra :) det vore val toppen... saknar dig min fina van!

2010-09-23 @ 04:51:18
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!