www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Självstudier idag.

10-09-15,

Idag blir man hemma från skolan, skönt faktiskt!! Då får man sova ut, ta det lugnt... äta frukost i sin egen takt och försöka plugga.. tentan närmar sig ju faktiskt... och jag undrar vad man ska ta på sig för kläder? vi skulle grilla och dona på, sen kanske de inte skulle va så bra väder heller... hmm får klura på det..

har lust att köpa målarfärg också, en sån där stoor hink, för vi har ju andra varvet kvar att måla i trappen och där nere i källaren... behöver även köpa en liten burk med svart färg för lite annat måleri..
men kanske kan ta de när sötisen kommit hem, eller om jag far på dan o kikar..

ska skriva en lista också för vad jag ska komma ihåg att fråga barnmorskan om på torsdag! hehe, annars kommer jag då INTE ihåg det.. minnet är inte bra just nu... fast Adam brukar ju få vara mitt minne sånna gånger men lika bra o skriva en lapp också..

näe, det var nog det.. chilla och kanske småfixa lite idag, samt försöka plugga... det består min dag av!
och massa sprattel i magen såklart, hihi..
imorse när jag vakna vaknade nog bebben också för det sprattlades som bara den och de kändes som någon gjorde kullerbyttor i magen hihi.. vissa sparkar kan dock vara väldigt kraftfulla... hihi det lilla livet :)

jag vart då inte mindre sugen och längtade inte mindre efter jag hade varit hos Mia igår! guuuuu så underbart söt och mysigt och bara ligga o titta på sin bebis hela dagarna och myyysa.. amma, byta blöja och dona på!
han hade då världens lenaste bebishud som jag inte kunde låta bli att stryka på :) sen fick jag även hålla honom en stund, åååh.... ja, jag säger då det! JAG LÄNGTAR. Tills vi blir en familj. Vår mys familj.


             

Hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!