www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tentaplugg, eller fix?

10-09-29,

Jaa av nån anledning så fixar man hellre hemma och far o shoppar o allt möjligt för att slippa PLUGGA. haha.. det gick inte bra för mig att plugga idag.. men imorron blire nya ryck med plugg, då kommer Helen till mig och vi ska plugga järnet! YEPP.

så som sagt, jag var på stan och skulle snabb kika på en jacka och så.. hittade faktiskt en på H&M, en som man kan vara stor i, med magen och allt! vet inte om man ser så mycket men såhär såg den ut iaf..
Man kan dra ihop den i midjan med snören och även längst ner.. så kan ju ha den nu och även senare om man vill göra den större... mycket praktiskt iaf! och billig var den!



Shoppade även en mamma kofta :) gillar koftor som ändå kan hålla formen och vara fin när man e gravid.. att man kan knyta gör mycket, så kan magen sticka ut däremellan :)



Sen råååkade jag kika på bebiskläderna också :) hihi! Det är ju rätt så svårt o hålla sig kan jag lova.

Så jäkla smååå och söta sockar :) jag smälter!







Himla söta! Sen är det bra med sånna bodys där det är omlott genom att man kanske inte vill dra massa kläder över huvudet på bebisen just när den är nyfödd utan då är det enklare och bekvämare med omlott :)

det var de :)

sen har jag även jagat praktikplats och de har ringt från Ltu och sagt att de har svårt att hitta plats till oss... hmm, bra där?! Vi har Vfu (praktik) på måndag redan! inte bra..
men vi har hört oss för på 2 ställen själva iaf så vi får hoppas nån av dem går med på att vi kommer..
inte bra planering, katastrof!

nåja det löser sig nog :) hoppas vi.

annars så äre toppen här, i magen kickas det på som vanligt och det kommer några sammandragningar då och då.. Har fått sova lite bättre nu också än några tidigare nätter då lillen ville vakna då Adam vaknade typ kring fem och sen ligga och sparka en hel del :P men nu är det rätt lugnt! hihi..

nu ska vi strax krypa ner.. trött!

imorron ska de pluggas. jag MÅSTE.

bye.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!