www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bloggpaus o känslor.

11-04-15,

Ja jag tänkte mer några dagar bara, vi får se! Kanske bara blir över helgen, är lite less och trött. men det kanske bara är idag jag känner så?! vi får se. Det är många som läser men tråkigt utan kommentarer, skärp er hihi :P
Skriver ju mest bloggen för att få ut lite tankar och som en dagbok men det är såklart kul och få kommentarer.

Det har varit en tjorvig kväll, Loke har tjurat och grinat hela kvällen och såklart då Adam inte är hemma i helgen så börjas det tjorvas.. men nu verkar han ha somnat in med sin snutte nära sig. så otroligt söt. min skatt.
Hur mycket han än tjorvar så är han min underbaring, mitt hjärta, mitt allt.

Jag kan inte sluta tjata om att han är min älskling, min underbaring m.m.  Han betyder så otroligt mycket för mig så ni har ingen aning! går inte ens och beskriva. efter att ha varit med om det man har längst vägen så vet några av er iaf hur otroligt lycklig jag är nu. den finaste gåvan jag fått tillsammans med min Adam.

Men det är inte alltid lätt att vara mamma, det är väldigt många förändringar i ens liv.

Dels att man är mamma, hur stort som helst och underbart.. men även pressande och stressande. Man vill känna sig så bra mamma som möjligt och det är ju många gånger man känner sig otillräcklig men jag vet att jag gör mitt bästa och försöker iaf, det är nått man får jobba med, hela ens liv framöver säkert.. för han blir ju större och det kommer nya saker hela tiden att upptäcka med honom, men det är något jag längtar efter att få va med om, ska försöka stärka mig själv längst vägen bara! :) Man känner sig så behövd iaf och det är en underbar känsla att känna.

Dels att man inte får "glömma" sin partner, otroligt viktigt att ta vara på varandra också, haha det är lätt att gå och pussa på sin son hela tiden men man får inte glömma sin underbara partner också :) Men jag är då inte orolig att vi kommer glömma varandra för det gör vi verkligen inte, vi har det jättebra och stöttar varandra hela tiden. Jag har verkligen träffat den rätta och är så glad för det.

Dels med vänner, man ska försöka hinna med och vara med sina vänner, det är ju jätteviktigt och man är ju så glad då man får träffa sina vänner och umgås, surra och mysa, men det hinns inte alltid, och ibland äre som att vissa vänner försvinner efter man fått barn... eller äre bara en känsla jag har fått? ingen aning.

Dels med vardagen, bara vardagen är totalt ändrad, man utgår från sin lilla älskling och tar allt annat efter det, OM man har tid, såsom städning, plugg, tvätt, sin egen frukost middag, dusch osv. :) men det är klart, jag lever ju för min älskling och såklart han kommer först. 

Äsch det var lite tankar o strunt!

Nu får vi se när jag återkommer, ha en supermysig helg nu allihopa!

Imorron kommer det bli superkul iaf, Ikea väntar på oss! :)

Hej så länge.



Kommentarer
Postat av: Mia

Ja håller med dig! Man känner sig otillräcklig rätt ofta men då är det ju skönt att man kan hjälpa och stötta varandra. Man blir ju lättare frustrerad och så när man får för lite sömn också =)



Ha så kul på ikea!!

Kram

2011-04-15 @ 22:43:56
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Marre

:( Forstar att man ibland bara kanner sig less och da orkar man ju inte direkt blogga, men trist for jag foljer din blogg varje dag aven om jag ar dalig pa att lamna mina fotspar! Du kanske behover lite Marie time :) Hoppas du inte tycker att jag har "forsvunnit" ur ditt liv.. for jag vet att USA ar laaaaang bort men jag tycker vi haller bra kontakt anda!!! Puss gumman och ta hand om DIG nu - for om du inte tar hand om dig sjalv hur kan du da ta hand om nagon annan? Marres visdoms ord for dagen!

2011-04-16 @ 17:13:06
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!