www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Så härligt.

11-04-03,

Guuud vilket härligt väder :) helt underbart! Solen skiner och det var 8 plusgrader då vi begav oss ut med Loke i vagnen. Vi promenerade en bra bit, mot Palo för o se om han var hemma, men ingen där.. så vi traskade tillbaka. Prommisen blev typ 1,5 timme rask takt! Hade stegräknare också nu faktiskt, himla kul och använda den så de ska jag göra framöver också. Denna prommis blev 8500 steg, 6 kilometer. Vi mötte Tessi som var ute och sprang, hurtbullen där :) Så vi surra lite.

När vi kom tillbaka har vi skottat fram en bit av altanen iaf så man kan sitta där framöver, fast kanske skottar fram andra halvan nån dag snart. det är ju så mysigt o sitta där i solen :) gjorde ja mycket i somras, med magen min hihi men nu kommer ja sitta där med barnvagnen o min plutt istället :)

näe dags för dusch o sen får vi se vad vi ska göra, tror de blir lite tvätt o pyssel här hemma bara.

Hoppas ni har en riktigt skön dag :)

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Mia

Oj, men hon öppnar inte förens k 14.00!

Hoppas det går bra med vaccineringen, men det gör det säkert =) Emil blev ju inte påverkad av det varken första eller andra vaccineringen =)

2011-04-03 @ 19:07:17
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vi har den 22 maj.. men jag vet inte om det är samtidigt som någon annan? Vi ska vara i Överluleå kyrka för det var stängt i sävast den heljen. Nå utbildningar å sånt. Men jaja, det blir säkert bra=) Måste köpa inbjudningskort å sånt nu snart.

2011-04-03 @ 20:59:00
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ja jag skulle beställa fin tårta av grannen men hon har utbildning i tårteri den heljen så jag får göra egna. Men som du säger, det e ju som kul=)Kommer oxå göra egna inbjudningskort, det e ju ändå inte så många liksom. Har dock lejt brorsans tjej till att göra smörgåstårta. Hon kan det och jag har aldrig gjort en smörgåstårta haha. Du får väl komma förbi så kan vi göra dopinbjudningar någon dag=)

2011-04-04 @ 08:49:18
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!