www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Trött som fasen.

11-04-13,

Ja nu e jag riktigt trött. det blir sängen när som helst..

det blev en prommis med Linda o hennes Olivia i vagnen, mycket skönt, vi gick och gick, hade de inte varit för att vi skulle handla o grilla och att Loke började vakna till så hade ja kunnat gå längre men de räckte ändå. 1,5 timme var vi ute, typ ca 8000 steg hihi. var grymt varmt i solen där ett tag, blev en dusch direkt man kom hem.

sen GRILLADE vi för första gången i år :) det var så grymt gott! Halloumi och karée. Till det gratäng och gooo sallad.
Jo pepparsås också. mums kan ja säga. vi har även rester till imorron hoho.

annars så har jag plugga lite faktiskt och myst med mitt charmtroll. Han lyckades vända sig från sidan till mage iaf, men inte ännu från rygg till mage. men duktig e han och försöker iaf :) man märker att han blir större och större. han vill ju helst va med och titta på allt nu också, gillar o sitta i knät o så. fast då äre ju det att han dregglar så förbaskat haha. Dreggelpottan min :)



sötnosen.

vi trodde vi såg skymten av tänder idag men de var icke så. dem får gärna komma lite senare ändå. vill ju inte amma om man får tänder nu, aj aj.

Annars så, jaa jag längtar sjukt mycket till på lördag, då blire en tripp till IKEA!!! :)
Yey, vi ska köpa matstol till Loke och massa andra barnprylar som han kommer behöva i framtiden! Kommer bli superkul, det enda jag stör mig på är att vardagsrumsbordet vi ville köpa, verkar inte finnas med nu på deras hemsida, har dem inte kvar de längre att köpa?? fy fasen, inge kul i så fall. så det var ju ett stort SUCK.

detta tänkte vi, ett simpelt vitt runt ett.



nåja ska köpa massa småkrafs iaf :) sen så blire säkert Skokanonen efter de, hihi. vill hitta massa nya skor, typ tygskor, sköna sådana och sen kanske nå andra fina skor nu när de närmar sig sommaren!

nåja sängen väntar o jag e svintrött.

ny dag imorron, undra vad vi ska hitta på då?!

Gonatt.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Exakt det där bordet gav jag ju bort till Erica. Hade jag vetat att ni vela ha så hade ju ni kunna ta det! ATTANS!!!! Men jag tror att dom har kvar det. Håller tummarna!

2011-04-13 @ 22:47:06
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!